Adela Popescu, dificultăți după cele trei nașteri: „Mă mișc ca o băbuță”

Adela Popescu este una dintre cele mai simpatice prezentatoare TV. Soția lui Radu Vâlcan a născut trei băieți frumoși, însă după cea de-a treia naștere, aceasta a rămas cu câteva probleme, iar acum este hotărâtă să ia taurul de coarne.

Adela Popescu este o femeie împlinită. A reușit să-și construiască o carieră în televiziune, dar și o familie superbă. Ea și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai frumoase și trainice cupluri din lumea mondenă românească. Frumoasa gazdă a emisiunii „Vorbește lumea' a mărturisit de curând că are o problemă după nașterea mezinului.

„Am o problemă după ce am născut. Asta mi s-a întâmplat după fiecare sarcină, dar am zis că nu mă apuc de sport pentru că oricum rămân din nou însărcinată.

Acum, că am spus stop, adică chiar am spus stop, mă gândesc să fiu în cea mai bună formă a mea pentru această vârstă. Doar că simt că mă mișc ca o băbuță. Mă gândesc că mai bine vine cineva să facă masaj', a declarat Adela în timpul emisiunii pe care o moderează.

În prezent, Adela Popescu a rămas singură cu micuții, deoarece Radu Vâlcan se află în Thailanda pentru a filma un nou sezon al emisiunii „Insula iubirii'. Cu toate că sunt mii de kilometri între ei, soțul acesteia continuă să-și surprindă partenera de viață. Prin urmare, zilele trecute, Adela Popescu a împărtășit cu fanii săi ce surpriză i-a făcut tatăl băieților lui. Acesta i-a trimis un frumos buchet de flori.

„Cât de frumos! Direct din Thailanda. Și eu te iubesc. Ăsta cred că e cadoul în locul perlelor, oare nu le mai primesc? Hmm. Rămâne de văzut, dar chiar și așa, îți mulțumesc din suflet scumpeteo, sunt minunate. Le ador’, a spus Adela Popescu pe Instagram.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete