Adela Popescu, dezvăluiri despre starea sa de sănătate: „Țin legătura cu medicii să…”

Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate vedete TV. De-a lungul timpului, aceasta și-a construit o frumoasă carieră, dar și o familie pe care o adoră. Când a rămas însărcinată cu micuțul Adrian, Adela a renunțat la emisiunea „Vorbește lumea’ pentru a se proteja. Acum, la două luni  de la naștere, vedeta Pro TV este infectată cu noul coronavirus.

Adela Popescu a revenit pe micile ecrane în cadrul emisiunii „Vorbește lumea’ la doar o lună după ce a devenit mămică pentru a treia oară. Din nefericire, a fost nevoită să se izoleze la domiciliu pentru că a contractat virusul de care a fugit mai bine de un an de zile.

Vedeta de la ProTV a declarat că primele două zile nu au fost deloc ușoare, însă starea sa de sănătate pare a se îndrepta. Pe lângă lipsa poftei de mâncare, ceea ce i-a dat bătăi de cap a fost partea psihică. În toată această perioadă, Adela Popescu ține legătura cu medicii și îi anunță ori de câte ori apare un nou simptom. Imediat ce perioada de izolare se va termina, soția lui Radu Vâlcan va reveni pe micile ecrane.

„N-am avut poftă mare de mâncare. Am putut să mănânc cel mai bine fructe. Abia ieri am mâncat o masă așa consistentă, să zic. Mă hidratez foarte mult. Astea sunt sfaturile pe care le-am primit. Țin legătura cu medicii să-mi spună, în funcție de ce simptome apar, dacă necesită vizită la spital sau mai știu eu ce.

Într-adevăr, componenta asta psihologică îngreunează foarte mult carantina. Fiecare simptom pe care îl ai și ți se pare ciudat, pentru că nu l-ai mai avut, vine împreună cu panică: «Aoleu, covid! Aoleu, dar ce mi se poate întâmpla?». Așa, dacă ai avea o simplă răceală, probabil că ai lăsa-o să treacă și ți-ai vedea de lucru. Componenta psihologică te deprimă și mai mult decât o face boala. Eu sunt un caz foarte fericit, în sensul că am avut, așa cum am mai spus, acele două zile foarte grele, după care, lucrurile au mers spre bine. Sunt oameni care nu sunt la fel de norocoși.

Acolo panica este mult mai mare. (…) N-are sens să mă plâng, dar într-adevăr, e o stare de anxietate așa care plutește în aer, pe lângă simptome, de ce să nu recunosc, există', a povestit Adela Popescu la Vorbește Lumea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete