Adela Popescu, declarații despre reîntoarcerea pe micile ecrane după opt luni

Emisiunea „Vorbește lumea' va fi difuzată începând cu 30 august, iar surpriza telespectatorilor a fost reîntoarcerea Adelei Popescu.

Adela Popescu va reveni în platoul emisiunii la aproape două luni de la naștere. Ea va fi gazda multor invitați cunoscuți, va dezbate împreună cu aceștia subiecte diverse asezonate cu multă voie bună și distracție.

Dragii mei, nu mă așteptam să vă dau așa rapid această veste, dar… mă întorc! De luni ne revedem la Vorbește Lumea, de la 10:30. Știu deja că voi avea emoții să fim împreună, așa că sper să-mi fiți aproape și să vedeți ce v-am pregătit alături de colegii mei.

Cum Radu e gata să îmi pregătească sandwich-ul de dimineață, mamaie să îl supravegheze pe bebeluș, iar copiii să picteze la grădiniță, mă declar mai mult decât pregătită să ne vedem, de luni până vineri, la Vorbește Lumea :)', a declarat Adela Popescu.

Cu toate acestea, vestea tristă și surprinzătoate este că proaspăta mămică nu va mai face echipă cu Cove. Actorul a anunțat care sunt schimbările din viața sa pe plan profesional și cu ce se va ocupa de acum înainte.

„Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viata noastră si sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii Vorbește Lumea.

A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe. Cât despre mine, vă astept în continuare la Teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte!' – a declarat Cove, potrivit VIVA!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete