Adela Popescu a revenit la TV, după ce s-a vindecat de Covid-19, varianta Delta

După două săptămâni de pauză, Adela Popescu a revenit la emisiunea pe care o prezintă la Pro TV, „Vorbește lumea'. Invitații speciali ai acestei ediții au fost Horia Brenciu și Alex Bogdan, care au făcut un show de zile mari în deschiderea emisiunii.

După o absență de două săptămâni, Adela Popescu a revenit la TV. Și nu oricum! Așteptată de colegi cu flori și cu tort, Adela a avut parte de o primire originală. Cu Horia Brenciu și Alex Bogdan în platou, Adela s-a trezit cu tortul de bun-venit direct… în față.

Artista a făcut însă față cu brio momentului, ba chiar s-a amuzat și l-a pupat pe Horia Brenciu, autorul „momentului', murdărindu-l pe față și pe sacou cu frișcă.

Alături de Adela au fost și Bogdan Ciudoiu, partenerul ei de platou, și Cosmina Păsărin, cea care i-a ținut locul în toată această perioadă. Absent este, în continuare, partenerul lor, Șurubel, de asemenea infectat cu Covid-19.

adela a revenitSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

„Aoleu, Covid!'

Adela Popescu a fost infectată cu Covid, varianta Delta și a recunoscut că presiunea psihologică a fost mai puternică decât își imagina. Aceasta a mărturisit: „Într-adevăr, componenta asta psihologică îngreunează foarte mult carantina. Fiecare simptom pe care îl ai și ți se pare ciudat, pentru că nu l-ai mai avut, vine împreună cu panică: «Aoleu, covid! Aoleu, dar ce mi se poate întâmpla?». Așa, dacă ai avea o simplă răceală, probabil că ai lăsa-o să treacă și ți-ai vedea de lucru. Componenta psihologică te deprimă și mai mult decât o face boala. Eu sunt un caz foarte fericit, în sensul că am avut, așa cum am mai spus, acele două zile foarte grele, după care, lucrurile au mers spre bine. Sunt oameni care nu sunt la fel de norocoși.'

În plus, și soțul ei, Radu Vâlcan, și băiețelul cel mic au fost infectați.

„Nu știu dacă v-am zis, dar și Radu s-a îmbolnăvit de la mine. Și micuțul, cel de două luni. Și am tras așa o sperietură, dar acum suntem bine toți. De două zile suntem bine toți, de aia mi-a revenit și culoarea în obraji. Îți dai seama, ăsta mic are două luni, nu știam cum reacționează la febră, era destul de ciudat, dar acum suntem foarte bine. Ne gătim acasă în fiecare zi', a declarat Adela Popescu acum câteva zile, la „Vorbește lumea'.

Citește și: Mihaela Rădulescu, într-o ipostază inedită

Foto: Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete