Adela Popescu a reușit să se vindece de asta: „Mi s-a blocat mâna într-o poziție anormală”

Adela Popescu este una dintre cele mai iubite vedete de la noi din țară. După ce mulți ani a fost statică și a prezentat emisiunea „Vorbește lumea', anul acesta a acceptat provocarea de a pleca în Republica Dominicană. Alături de Cabral, ea a prezentat emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici', emisiune care i-a „vindecat' una dintre cele mai mari temeri ale sale.

Adela Popescu este extrem de activă în ultima perioadă. La scurt timp după ce s-a întors din Republica Dominicană, prezentatoarea TV a lansat o piesă alături de Keo, revenind astfel în lumea muzicală. Mai mult decât atât, aceasta reușește să se împartă între proiectele profesionale și familie, mai ales acum când Radu Vâlcan este plecat în Thailanda pentru a filma un nou sezon al show-ului „Insula iubirii'.

Recent, vedeta de la Pro TV a oferit un interviu în care a mărturisit ce temere majoră și-a vindecat în timp ce se afla la filmări în Republica Dominicană. Cunoscută de fani ca având fobie de înălțime, Adela Popescu și-a luat inima în dinți și din dorința de a fi un exemplu pentru concurenți a sărit în gol de pe o schelă.

„Experiența din Republica Dominicană, de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici' a fost o super provocare pentru mine. Am avut noroc că am avut confort psihic pentru că am avut familia aproape și asta a fost extrem de important. Altfel nu mergeam acolo, dacă nu aveam această opțiune. (…)

Aruncatul de sus pentru mine a fost o surpriză, d-apăi pentru ceilalți. Știi că mie îmi este frică să zbor cu avionul și am zis că trebuie să fac asta. Când m-am urcat pe schelă mi-am zis că nu are ce să mi se întâmple, mare lucru, însă pe când urcam și urcam, la un moment dat au început să-mi tremure picioarele și țin minte că eram atât de stresată că mi s-a blocat mâna așa într-o poziție anormală de la o hiberventilație.

Îmi venea să zic: Sunt celebru, scoate-mă de aici. Pur și simplu. Dar îmi era rușine. Toată lumea mă aștepta să sar. Îmi era rușine față de concurenți, nu aveam cum să mă duc apoi să le zic să facă nu știu ce probă când de fapt eu nu sunt în stare să sar de pe schela de pe care ei au sărit. Nu mergea', a declarat Adela Popescu pentru EGO.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete