Adela Popescu a dezvăluit în direct la TV sexul bebelușului

Adela Popescu a dezvăluit în direct la TV sexul bebelușului

La doar o lună de la marele anunț, Adela Popescu a dezvăluit sexul celui de-al treilea copil. Prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea' a vrut să împărtășească minunata veste în direct la ProTV.

De când au anunțat că vor deveni din nou părinți, Adela și Radu Vâlcan și-au ținut fanii cu sufletul la gură dorind să afle dacă cei doi băieți, Alexandru și Andrei, pe care îi au împreună, vor avea un frățior sau o surioară. Prezentatoarea emisiunii de la ProTV a mers la control zilele trecute, iar în urma ecografiei, medicul a informat-o că bebelușul este bine și se dezvoltă frumos, dovadă stă și poza în care Adela își etalează burtica într-un costum de baie de pe plajele din Maldive.

Adela Popescu a intrat în platoul emisiunii cu un balon mare și negru pe care era scris „Boy or girl'. Frumoasa blondină a declarat că nu a avut grețuri și nu i-a fost rău absolut deloc.

„Maternitatea mi se pare ceva firesc. Nu am nici o stare de femeie însărcinată', a spus Adela în emisiunea „Vorbește lumea'. După câteva momente de suspans balonul a fost spart și secretul a fost dezvăluit: Cea poreclită „Scumpițica' va mai avea un băiețel!

Pentru că își doreau ca familia să se mărească, vedetele au fost plăcut surprinse atunci când au aflat că vor avea un nou bebeluș. Cel mai bucuros a fost Alexandru, băiatul cel mare, deoarece are planuri mari alături de frații săi.

„Frăţiorii au aflat deja, iar cel mare, Alexandru, îşi face planuri cum îi îmbracă pe ceilalţi doi în eroii lui în pijamale şi toate personajele acestea pe care le “îmbrăţişează” zi de zi. Sunt fericiţi, în special cel mare pentru că înţelege mai multe, abia aşteaptă', a declarat Radu Vâlcan, la Antena Stars.

Vacanță de vis în Maldive

Săptămânile trecute Adela Popescu și Radu Vâlcan, alături de cei doi băieți, dar și de bunii săi prieteni Laura Cosoi și familia acesteia, au petrecut o vacanță minunată în Insulele Maldive. Ei au ales această destinație pentru a se relaxa și pentru a se bucura de zile însorite în această primă parte a maternității Adelei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete