Adela Popescu a coborât din avionul către Roma. „Toate îmi păreau semne”, a zis vedeta

Adela Popescu a vrut să-și petreacă ziua de naștere printr-o călătorie la Roma, alături de soțul ei. A insistat asupra acestui subiect și la TV, și în mediul online. Însă, surpriză! Vedeta TV a decis să nu mai continue zborul. 

În stilul ei caracteristic, plin de umor, Adela Popescu și-a exprimat dorința de ziua ei cu mai mult timp înainte. Voia să petreacă un weekend la Roma. „Mă duce, mă, la Roma de ziua mea! Că altfel jar mânca' a scris Adela chiar din aeroport, cu puțin timp înainte de decolarea avionului.

Însă planurile făcute cu mai mult timp în urmă sau dorința mare de a călători nu au fost suficiente pentru a o convinge pe Adela să continue zborul.

„Cei care ați trecut prin asta știți…'

Aceasta a scris pe rețelele de socializare: „Nu, nu am mai ajuns la Roma. La o oră după decolare, din cauza unei urgențe medicale, a trebuit să ne întoarcem pe aeroport. Voi știți că mie îmi e frică să zbor, iar starea de panică provocată de ceea ce s-a întâmplat m-a făcut să îmi doresc să cobor din avion. Sigur că Radu a încercat să îmi explice că persoana cu probleme e pe mâini bune acum, că nu e vorba de nicio defecțiune a aparatului de zbor, dar nu a fost chip să mă convingă'.

Explicația artistei a fost un posibil atac de panică. „Toate îmi păreau «semne». Cei care ați trecut printr-unul știți probabil cum deformează realitatea'.

Adela PopescuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cei doi, alături de mezinul familiei, au decis să se întoarcă acasă, unde au sărbătorit-o pe Adela cu mâncare… italienească. „În fine… am ajuns acasă, am comandat mâncare italienească, prosecco și aproape am pupat pământul că sunt în siguranță. Acum, întrebarea mea e, voi ce ați fi făcut? V-ați fi continuat zborul sau ați fi coborât?'

Reacțiile au venit imediat, iar Adela a explicat și decizia partenerului ei, Radu Vâlcan, de a-i respecta hotărârea. Acesta a considerat că două ore într-o stare de panică, în care se afla Adela la momentul respectiv, ar fi putut duce chiar la formarea unei traume.

Citește și: Anca Serea, pregătită pentru cel de-al șaptelea copil

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete