Adda, temeri din cauza bolii de care suferă. Artista revine pe scenă: „Voi fi judecată dacă uit cuvinte”

Cântăreața Adda fost diagnosticată de medici, după multe controale, analize, cu Borelioza și Bartonella. Cântăreața a trecut și trece în continuare prin mari suferințe, însă e puternică, vrea neapărat să se vindece, să revină la viața ei normală.

Adda este una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi din țară. Aceasta compune și cântă piese care devin rapid printre preferatele publicului. Vedeta se bucură de o comunitate extinsă pe rețelele de socializare și este foarte activă împărtășind cu fanii săi tot ce simte și tot ce urmează să se întâmple în viața ei. Recent, artista a dezvăluit că se va reîntoarce pe scenă, însă are câteva temeri pe care speră să și le învingă.

„Bucuroasă să vă spun că sunt în studio după câteva luni de pauză. Îmi înving teama de oameni, anxietatea și frica că nu voi mai putea da totul la maxim. Că voi fi judecată dacă uit cuvinte sau dacă voi face ceva greșit.

Bucuroasă că am rabdare cu mine și că am din nou idei și planuri pe care, în curând, le voi pune în practică. Îmi sare inima din piept că încep concertele și că voi filma clip nou. Recunoscătoare pentru oamenii care au ramas și pentru cei care au plecat. Cam atât despre mine', a scris Adda pe rețelele de socializare.

Adda a povestit într-un interviu pentru playtech.ro că trebuie să aibă răbdare până va scăpa de cele două boli, până va elimina bacteriile. Timp de 4 luni e nevoită să ia 26 de pastile, pe zi, apoi vor urma luni de zile de injecții.

„Sunt bine, nu sunt refăcută. Tratamentul mai durează doi ani. Iau 26 de pastile pe zi. Mi-e rău de la ele, amețesc, m-am învățat cu stările astea. Când nu mai pot, mă pun jos, opresc totul și mă odihnesc. Am început să-mi reiau activitatea ușor, ușor, pentru că altfel o iau razna acasă', a spus artista acum ceva timp.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete