Adda, boala care a făcut-o să piardă 10 kilograme: „Am făcut foarte multe investigații medicale”

După ce a devenit mămică, Adda a luptat din greu cu kilogramele acumulate pe timpul sarcinii. Ulterior, a reușit prin perseverență și multă ambiție să scape de 22 de kilograme, însă acum din cauza unei boli a ajuns să mai slăbească încă 10 kilograme.

Frumoasa cântăreața a dezvăluit că de doi ani are o afecțiune dermatologică și din această cauză a fost nevoită să urmeze un tratament dur și o dietă extrem de riguroasă. Artista a povestit într-o emisiune TV că viața sa a fost dată peste cap acum un an de zile când s-a trezit cu o erupție care a adus-o față în față cu moartea.

Boala se numește dermografism sau urticarie dermatografică și se referă la o afecțiune în care erupțiile de pe piele, aparent minore, se transformă în reacții temporare, dar semnificative. Potrivit healthline.com, dermatografia este tratată cel mai adesea cu antihistaminice pentru a reduce mâncărimea și disconfortul general. Nu există nici un remediu pentru această afecțiune, deși simptomele nu durează mult.

Manifestările dermografismului apar atunci când sunt consumate în exces produse ce conțin gluten și histamină. În urma unor controale multiple pe la medici alergologi, Adda a primit un tratament care îi permite să țină sub control problema sa. De asemenea, un regim strict alimentar este imperios necesar pentru întreaga viață. Astfel, cântăreața a reușit să găsească și partea frumoasă a acestei întâmplări nefericite. Ea a slăbit 10 kilograme și se bucură d eo siluetă impecabilă.

„Țin un regim foarte strict pentru intoleranța la histamică și gluten. Am voie să mânănc foarte puține alimente, foarte proaspete, semi-gătite, aproape crude. M-am trezit cu o erupție foarte puternică, am făcut foarte multe investigații medicale. Am luat o pastilă cu o zi înainte despre care se spune că se descompune în corp și poate provoca alergii. Dar au mai contibuit și stresul, oboseala, stilul de viață haotic', a povestit Adda.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Artista este foarte activă pe rețelele de socializare și le-a mărturisit fanilor săi care este dieta pe care o urmează pentru a duce o viață sănătoasă, mai ales că are un program destul de haotic.

„Am renunțat la lactate, la toate, mânănc foarte multe afine, am înlocuit ouăle de găină cu cele de prepeliță, zahărul l-am înlocuit cu mierea, carnea foarte proaspătă, la grătar sau la cuptor, am voie cartofi prjiți și ulei de floarea soarelui pentru că nu conțin histamină. Legumele trebuie să fie foarte proaspete. Am trei mese pe zi și am și gustări. Mâncarea mea, chiar dacă pare de spital, este gustoasă', a mai dezvăluit frumoasa artistă.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete