Adda a recunoscut ce obsesii are: „Usuc rufele pe culori, dacă nu se asortează nu pot să dorm”

Adda a mărturisit că este întotdeuna preocupată ca toate lucrurile să fie aranjate în ordine. Cântăreața se dezinfectează imediat pe mâini după ce face cunoștință cu cineva.

Adda a povestit care sunt obsesiile sale de zi cu zi. Artista își pune hainele la uscat pe culori, iar casa ei trebuie să fie mereu ordonată.

„Dar sunt obsedată de multe lucruri. De exemplu, usuc rufele pe culori, dacă nu se asortează nu pot să dorm. În casă trebuie să miroasă frumos, sunt foarte credincioasă și dau cu chestii prin casă pentru purificare. Casa mea este un templu de iubire și energie bună', a declarat pentru Unica, Adda.

Artista a continuat seria dezvăluirilor: „Deci, sănătatea mea mintală depinde de anumite lucruri. Să fie hainele asortate în dulap, Cătălin are toți chiloții împăturiți. Acum, că ne-am mutat în casă nouă, nu ști cât am investit din punct de vedere vizual.'

Cântăreața își dorește ca mereu să fie curățenie în casa ei, astfel că de fiecare dată când are liber începe să facă treabă prin casă.

„Când am 3 ore libere mă apuc să fac curățenie. Mai citesc, mai scriu sau cânt, dar asta este activitatea de bază, curățenia. Când vin acasă Cătălin și Alex mă supăr pe ei dacă ating ceva, casa trebuie neatinsă dacă am făcut eu curat', măturisește Adda.

adda-6SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Când vine vorba despre copilul ei, vedeta este la fel de strictă. Băiatul trebuie să țină cont de indicațiile mamei sale, care se teme să nu ia vreo baterie, astfel că acesta reacționează atunci când i se pare că Adda exagerează.

„Sunt ceva între, îl las să experimenteze, dar sunt și germofobă (germofobia este un termen folosit pentru a descrie frica patologică de germeni, bacterii, contaminare și infecție), îl cert să nu pună mâna pe ceva, să nu ia vreo bacterie. Îmi și spune uneori «vai, mama, dar ce fricoasă ești»', a spus Adda pentru Unica.

Adda mărturisește că avea aceste obiceiuri și înainte de a fi pandemia. Artista se spală pe mâini și se dezinfectează de fiecare dată după ce dă mânca cu cineva.

„Ideea e că, comparativ cu ce era când eram noi mici, acum sunt tot felul de cocomârle încrucișate, că s-au modificat genetic și ele sunt cauza tuturor problemelor de sănătate pentru toată lumea. Încerc cât pot să-i fac și imunitate, dar să-l și apăr cumva. Sunt destul de strictă și dezinfectez tot de 100 de ori.(…) Da, sunt! Adică de multe ori și când dau mâna cu o persoană, merg și mă spăl pe mâini după. Dacă fac cunoștință cu cineva, mă dezinfectez. Asta este și nu are legătură cu Covid-ul, așa eram și înainte', a mărturisit cântăreața la TV.

Fiul vedetei nu este mereu de acord cu sfaturile mamei sale. „Uneori că sunt prea fricoasă și exagerez. Dar îi explic, are și în ghiozdănel dezinfectant, șervețele umede, șervețele uscate. Are șervețele umede speciale pe care să le folosească dacă pune mâna pe ceva. Îți dai seama că nu respectă tot ce îi spun, dar îi fac instructajul', a explicat artista.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete