Adda a luat boala de la mama ei. Artista suferă de borelioză: „Eu nu am luat-o prin mușcătură”

Adda suferă de aproximativ doi ani de borelioză și a aflat recent că a luat boala de la mama sa. După ce a primit mai multe diagnostice greșite, artista a descoperit afecțiunea de care suferă.

Recent, cântăreața a aflat că nu a luat boala prin mușcătură, ci congenital de la mama sa. După ce a primit tratamentul adecvat, artista se simte mult mai bine și se va întoarce pe scenă, acolo unde ea se simte cel mai bine.

„La analiză e o proteină specifică mușcăturii. La mine a ieșit negativă. Eu nu am luat-o prin mușcătură. Se transmite de la mamă la făt, am luat-o congenital, nu am știut.

Am aflat că are și ea, m-a pus doctorul să o testez și a ieșit pozitiv. Poți să o ai toată viața, să ai anticorpii, dar sistemul tău imunitar să fie puternic și să trăiești cu ea liniștit', a mărturisit Adda, pentru playtech.ro.

„Și bunicii noștri de la țară, care mergeau pe câmp, au fost mușcați și au avut, dar fără simptome. La fel și copiii lor… Dar nepoții, care sunt stresați, mănâncă totul procesat, stau în poluare, o manifestă. Eu nu sunt doctor, nu-s de specialitate, dar mi-e ciudă că nu se fac campanii de informare, că dormim în bocanci', a adăugat vedeta.

Artista se bucură că se simte mult mai bine și tratamentul pe care îl urmează este eficient. „Acum am mai multă energie, înainte nu puteam să ridic o sticlă de apă. Parcă mi s-a luat ceața de pe ochi. Uneori mai am o oboseală, dar foarte rar și momente în care-mi scade energia. Și foarte rar o amețeală, dar nu se compară cu ce aveam înainte. Sunt lucruri pe care le pot duce, le pot suporta', a spus Adda, pentru sursa mai sus menționată.

Adda este tratată de un medic din Constanța

După mai multe diagnostice greșite, Adda a găsit medicul care o ține acum sub supraveghere. „De mine se ocupă cel mai bun doctor din România, pe boli parazitare, de la o clinică din Constanța, unde merg periodic. Are rezultate foarte bune cu pacienții lui, toată lumea mi l-a recomandat. Medicul e pozitiv în ceea ce mă privește că mă voi recupera complet.

Majoritatea pacienților din România care au această afecțiune trec prin asta, li se pun diagnostice greșite. Am auzit niște povești de viață. Mulți au și nu știu, pentru că la fiecare se manifestă diferit. Există specii care te afectează neurologic, una care-ți distruge oasele, alta sistemul digestiv, alta care te distruge de tot, depinde de noroc ai…

În toate țările civilizate, dacă mergi la doctor și îi spui că ai dureri migratoare, că ăsta e primul semn, de exemplu mai întâi te doar mâna, apoi mijlocul, șoldul, te testează instant. La noi te trimit la psiholog. Nu există campanii de informare, așa cum ar trebui', a spus artista.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete