Adda a fost umilită de CRBL. Artista a povestit totul abia acum: „M-am întors plângând”

Adda a trecut prin multe greutăți pentru a avea o carieră de succes. Artista a povestit cum a fost umilită de CRBL de mai multe ori. Într-un final, colegul de breaslă i-a trimis un mesaj în care i-a cerut scuze.

În cartea pe care abia a lansat-o, Adda a povestit cum CRBL a umilit-o în repetate rânduri. Cântăreața a muncit din greu pentru a avea o carieră așa cum a visat dintotdeauna. Drumul până aici nu a fost deloc ușor pentru artistă, care s-a lovit până în prezent de un comportament răutăcios al colegilor de breaslă.

„M-a sunat CRBL și mi-a spus că nu este posibil să am eu două momente (n.r. într-o emisiune). Să mă întorc acasă, căci altfel va face scandal. Așa că m-am întors plângând, dar asta nu avea să fie tot. La Fortza ZU, când mă pregăteam să intru pe scenă din nou, am dat nas în nas cu CRBL. Mi-a spus că nu voi urca pe scenă cu el, pentru că nu am fost la toate repetițiile. Mi-a spus că mi-a lăsat vocea pe piesă și în momentul în care va intra referenul o să apară o poză cu mine, deci nu mai era nevoie să urc. Am simțit că îmi pică cerul în cap, îmi venea să-l bat, să urc pe scenă și să-l arunc în mulțime. (…) Nu a spus nimic trei ani, apoi m-am trezit cu un mesaj de la el în care și-a cerut scuze pentru tot', a povestit Adda.

Fosta concurentă de la „Asia Express' a mărturisit că după mai mult timp, CRBL i-a trimis un mesaj în care spunea că îi pare rău pentru atitudinea nepotrivită pe care a avut-o față de ea.

adda-6SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

„Cele 3 ADDA'

„Cele trei ADDA' prezintă povestea artistei. Scrisă cu vulnerabilitate și asumare, despre zbateri sufletești, conflicte interne și bucurii mărunte din viața de zi cu zi, cartea surprinde furtuna dintre minte, trup și suflet.

 O altfel de carte motivațională, scrisă cu lacrimi și durere, despre propriile experiențe de viață, „Cele trei ADDA' prezintă lupta cu boala și drumul sinuos de la o simplă adolescentă cu visuri mari, la o artistă completă, care a cucerit marile scene și inimile oamenilor, și le-a arătat tuturor că POATE! 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete