AdapthaDol, spray-ul care alina durerea

AdapthaDol, spray-ul care alina durerea
Uncategorized

Cateva pulverizari sub limba, cu ajutorul acestui spray usor de manevrat datorita dimensiunilor reduse (12 cm), sunt suficiente pentru ca senzatiile de durere sa dispara.

Efectul analgezic al spray-ului AdapthaDol este dat tocmai de faptul ca el reuneste intr-o maniera echilibrata cinci plante – Echinacea, Ginseng-siberian, Schisandra, Paducel, Rodiola – care contin “adaptogeni”, substante naturale care reechilibreaza organismul, stimulandu-l pe acesta sa reactioneze pozitiv in situatii de stres fizic si emotional.

Pe langa plantele “adaptogene” enumerate, spray-ul cu efect de calmare contine si patru fructe – Rodie, Pomelo, Scorus si Mangostana – bogate in antioxidanti, in vitamina C si in vitamine din grupurile B.
Spray-ul impotriva durerilor nu are conservanti si nici zahar, ci doar zaharuri din fructe.

AdapthaDol capata efect de calmare si cu ajutorul altor doua plante continute, in afara celor adaptogene si anume: Cretusca (Spiraea ulmaria) si Ananasul (Ananas sativus). Avand un continut bogat in derivate ale acidului salicilic si flavonoide, Cretusca este una dintre cele mai delicate remedii anti-inflamatoare, analgezice, anti-spasmodice si antibacteriene ale mucoasei gastrice si este deseori folosita in tratarea inflamatiilor dureroase, in dureri reumatice, cefalee, dureri de dinti.

Ananasul vine si el in completarea proprietatilor analgezice ale spray-ului contra durerii, prin bromelaina, un ferment unic pe care acest fruct il contine, despre care s-a demonstrat ca are un rol de contracarare a proceselor inflamatorii.

Mai mult, AdapthaDol contine apa revitalizata prin tehnologia Grander (apa revitalizata = apa de uz domestic ale carei calitati naturale sunt imbunatatite prin metode puse la punct de naturalistul Johann Grander) ce ofera produsului proprietati de conservare ridicate, o mai mare stabilitate chiar si in urma modificarii microbiologice, o mai mare putere auto-purificatoare, caracteristici organoleptice (prospetime, aroma, miros) sporite.

Cum si cand se foloseste spray-ul impotriva durerilor?
Ori de cate ori aveti nevoie sa ameliorati senzatiile de durere (dureri reumatice, musculare, dureri de cap, de dinti sau dureri menstruale) pulverizati in cavitatea bucala direct sub limba, echivalentul a maxim 2g de produs, de 5 pana la 10 ori pe zi.

Spray-ul adaptogen impotriva durerii (30ml) este disponibil in magazinele online si in reteaua de magazine Plafar, Dr.Ogheria si in farmacii.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din