Acuzații grave aduse de Meghan Markle în interviul dat lui Oprah Winfrey

Acuzații grave aduse de Meghan Markle în interviul dat lui Oprah Winfrey

Meghan Markle a acuzat Familia Regală că „perpetuează neadevăruri' despre ea și prințul Harry într-un teaser nou lansat din interviul cu Oprah Winfrey.

Oprah a întrebat-o pe Meghan cum s-a simțit că Palatul a auzit spunând părerea despre adevărul ei.

Meghan a răspuns referindu-se la Familia Regală drept „Firma' („The Firm') și a spus că nu trebuie să-i surprindă faptul că nu a tăcut.

„Nu știu cum s-ar putea aștepta ca după tot acest timp să rămânem tăcuți doar dacă există un rol activ pe care The Firm îl joacă în perpetuarea neadevărurilor despre noi. Și, dacă vine vorba de riscul de a pierde lucruri, vreau să spun, eu … există multe care s-au pierdut deja', a explicat Meghan Markle.

Al doilea clip din interviul mult așteptat a fost lansat la câteva ore după ce Palatul Buckingham a anunțat o investigație cu privire la acuzațiile potrivit cărora Meghan a agresat fostul personal regal.

Pe fondul dramei, întreaga discuție totală a lui Meghan și a prințului Harry cu Oprah, va fi difuzată duminică seara în SUA și pe ITV în seara următoare.

Cuplul a vorbit și despre decizia lor de a renunța la îndatoririle lor în Familia Regală.

În primul teaser, Harry a spus că se teme că „istoria se va repeta', în timp ce făcea referire la moartea mamei sale Diana, prințesa de Wales. El a spus că el și Meghan au avut norocul de a se avea reciproc.

Palatul Buckingham a anunțat o investigație cu privire la intimidarea fostului personal de către Meghan.

Palatul a declarat că este „îngrijorat' de un raport din The Times, potrivit căruia Meghan a dat afară doi asistenți personali, în timp ce personalul Palatului Kensington a fost „umilit' în mai multe rânduri.

„Suntem în mod clar foarte îngrijorați de acuzațiile din The Times în urma afirmațiilor făcute de fostul personal al ducelui și ducesei de Sussex. În consecință, echipa noastră de resurse umane va analiza circumstanțele prezentate în articol. Gospodăria regală are o politică de demnitate în muncă de câțiva ani și nu tolerează și nu va tolera agresiunea sau hărțuirea la locul de muncă'.

Prințul Harry și Meghan au spus că sunt victimele unei campanii de defăimare în urma acuzațiilor.

Avocații cuplului au declarat că afirmațiile se bazează pe „dezinformare înșelătoare și dăunătoare'.

„Ducesa este întristată de acest ultim atac asupra ei, mai ales pentru cineva care a fost ținta agresiunii și se angajează profund să sprijine pe cei care au suferit dureri și traume', a declarat purtătorul de cuvânt al lui Meghan.

„Este hotărâtă să-și continue munca pentru a construi compasiune în întreaga lume și va continua să se străduiască să dea un exemplu pentru a face ceea ce este bine', a mai adăugat acesta.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete