Actrița Olga Delia Mateescu a fost la un pas să își piardă viața

Actrița Olga Delia Mateescu a fost la un pas să își piardă viața

Clipe de coşmar pentru celebra actriță Olga Delia Mateescu, care la sfârşitul săptămânii trecute a fost implicată într-un accident grav.

Actrița a anunțat nefericitul incident pe pagina personală de Facebook. Aceasta și-a informat fanii în ce stare se află.

“ACCIDENT: Cred că o lună sunt scoasă din circuit din cauza unora ( gen gură mare cu glugă și cu AUDI) care nu au cedat trecerea la intersecție. Să dea Dumnezeu să mă refac mai repede!

“Poliția și Smurdul au venit imediat. Eu mai am de tras. VĂ MULȚUMESC PENTRU ÎNCURAJĂRI, îmi fac bine!' a scris Olga Mateescu pe pagina personală de Facebook.

ACCIDENT : Cred că o lună sunt scoasă din circuit din cauza unora( gen gură mare cu glugă și cu AUDI) care nu au cedat trecerea la intersecție.Să dea Dumnezeu să mă refac mai repede!

Publicată de Olga Delia Mateescu pe Sâmbătă, 8 Decembrie 2018

Poliția și Smurdul au venit imediat.Eu mai am de tras.VĂ MULȚUMESC PENTRU ÎNCURAJĂRI, îmi fac bine!

Publicată de Olga Delia Mateescu pe Sâmbătă, 8 Decembrie 2018

“Toate acestea din cauza acestui şofer, şmecheraş, care m-a lovit'

„Am de tras, nu am fracturi, dar nici bine nu sunt. Tipul care m-a lovit m-a aruncat cu maşina într-o groapă, în care se construia ceva, şi tot el stătea pe margine apoi şi vocifera. Nu ştiu în ce stare este maşina mea, pentru că am fost dusă de salvare, care a venit imediat, la fel şi poliţia. Am avut prietenii alături, care au venit să mă ajute. O să stau în spital câteva zile, nu voi fi aptă să urc pe scenă, aş putea spune că acest «cadou minunat» de Sărbători mă va face să pierd câteva piese de teatru, câteva reprezentaţii, nici nu ştiu câte. Şi toate acestea din cauza acestui şofer, şmecheraş, care m-a lovit', a declarat Olga Delia Mateescu pentru click.ro.

 

Iulia Sandu

Foto:facebook.com

 

Vezi si:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete