Actrița Melissa Rauch din serialul „Big Bang Theory” a devenit mamă pentru a doua oară

„Cuvintele nu pot descrie cât de recunoscătoare sunt că acest bebeluș s-a alăturat familiei noastre”, a scris actrița Melissa Rauch (39 de ani), pe contul personal de Instagram.

Actrița Melissa Rauch din serialul „Big Bang Theory” a devenit mamă pentru a doua oară

Luni, 4 mai, Melissa a dezvăluit că a dat naștere unui băiețel, Brooks, al doilea copil al actriței cu soțul ei Winston Rauch. Perechea mai are o fiică, Sadie, în vârstă de 2 ani și jumătate.

„Sunt incredibil de recunoscătoare și bucuroasă să anunț nașterea fiului nostru Brooks Rauch, pe care l-am binevenit în lume și în inimile noastre”, a scris actrița, în dreptul unei fotografii cu un fes inscripționat cu numele micuțului.

După ce a experimentat o pierdere de sarcină înainte de a-i da naștere fiicei sale, Melissa a inclus în mesaj o încurajare pentru „cei care se luptă cu infertilitatea sau cu pierderea unei sarcini”.

„Așa cum am împărtășit și în trecut, nu sunt străină pierderii în drumul către a deveni mamă”, scrie actrița. „Vă port în inimă și vă transmit iubire.”

Melissa face referire de asemenea la perioada tensionată în care fiul ei a venit pe lume, dezvăluind că pandemia de coronavirus a făcut experiența dulce-acrișoară.

„Venirea lui pe lume a fost posibilă datorită eroilor aflați în prima linie – a asistentelor și medicilor care își continuă activitatea pentru a se asigura că mergem înainte, indiferent de circumstanțe”, mai scrie actrița.

„Cuvintele nu pot descrie cât de recunoscătoare sunt că acest bebeluș s-a alăturat familiei noastre, dar să spun că este o perioadă ireală să dai naștere este o afirmație modestă.”

Foto: Instagram

Citește și:

Ea este fiica celei mai de succes femei de afaceri din România! Cum arată Norvina, fiica Anastasiei Soare?

Răspunsul Andreei Bălan pentru cei care i-au spus că este zgârcită: „Am devenit extrem de cumpătată”

Câte kg a luat Lili Sandu până acum în timpul sarcinii? „Nu mi-ar fi plăcut să trec prin sarcina asta cu supă”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete