Actrița Melissa Rauch din serialul „Big Bang Theory” a devenit mamă pentru a doua oară

„Cuvintele nu pot descrie cât de recunoscătoare sunt că acest bebeluș s-a alăturat familiei noastre”, a scris actrița Melissa Rauch (39 de ani), pe contul personal de Instagram.

Actrița Melissa Rauch din serialul „Big Bang Theory” a devenit mamă pentru a doua oară

Luni, 4 mai, Melissa a dezvăluit că a dat naștere unui băiețel, Brooks, al doilea copil al actriței cu soțul ei Winston Rauch. Perechea mai are o fiică, Sadie, în vârstă de 2 ani și jumătate.

„Sunt incredibil de recunoscătoare și bucuroasă să anunț nașterea fiului nostru Brooks Rauch, pe care l-am binevenit în lume și în inimile noastre”, a scris actrița, în dreptul unei fotografii cu un fes inscripționat cu numele micuțului.

După ce a experimentat o pierdere de sarcină înainte de a-i da naștere fiicei sale, Melissa a inclus în mesaj o încurajare pentru „cei care se luptă cu infertilitatea sau cu pierderea unei sarcini”.

„Așa cum am împărtășit și în trecut, nu sunt străină pierderii în drumul către a deveni mamă”, scrie actrița. „Vă port în inimă și vă transmit iubire.”

Melissa face referire de asemenea la perioada tensionată în care fiul ei a venit pe lume, dezvăluind că pandemia de coronavirus a făcut experiența dulce-acrișoară.

„Venirea lui pe lume a fost posibilă datorită eroilor aflați în prima linie – a asistentelor și medicilor care își continuă activitatea pentru a se asigura că mergem înainte, indiferent de circumstanțe”, mai scrie actrița.

„Cuvintele nu pot descrie cât de recunoscătoare sunt că acest bebeluș s-a alăturat familiei noastre, dar să spun că este o perioadă ireală să dai naștere este o afirmație modestă.”

Foto: Instagram

Citește și:

Ea este fiica celei mai de succes femei de afaceri din România! Cum arată Norvina, fiica Anastasiei Soare?

Răspunsul Andreei Bălan pentru cei care i-au spus că este zgârcită: „Am devenit extrem de cumpătată”

Câte kg a luat Lili Sandu până acum în timpul sarcinii? „Nu mi-ar fi plăcut să trec prin sarcina asta cu supă”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete