Actrița Kate Beckinsale a dezvăluit că a pierdut un copil la 20 de săptămâni de sarcină

Kate Beckinsale (47 de ani) îi transmite iubirea și susținerea ei modelului Chrissy Teigen (34 de ani) care a pierdut recent cel de-al treilea copil.

Kate a sărit în sprijinul modelului după ce urmăritorii au judecat-o pentru decizia de a publica imaginile surprinse în spital.

Actrița Kate Beckinsale a dezvăluit că a pierdut un copil la 20 de săptămâni de sarcină

„Am observat că lumea o critică pe Chrissy pentru că a împărtășit informații profund intime referitoare la sarcina ei”, scrie Kate.

„De parcă ar exista vreun protocol pe timpul unei nenorociri, care, dacă nu este observat, încurajează oamenii care nu o cunosc pe ea sau familia ei să spună cum ar trebui să îndure o astfel de situație.”

„Cu mulți ani în urmă, am pierdut un copil la 20 de săptămâni de sarcină”, a dezvăluit actrița Kate Beckinsale.

„Am reușit să țin sarcina ascunsă. Mă prăbușisem pe dinăuntru și nimeni nu ar fi avut de unde să știe”, mai spune.

Kate Beckinsale: „Laptele vine, dar nu ai pe cine hrăni cu el”

„Există durere, rușine și șoc într-o astfel de experiență, plus inima frântă din cauza corpului tău care, în ciuda pierderii, continuă să se comporte de parcă ai avea un copil de îngrijit.

Laptele vine, dar nu ai pe cine hrăni cu el. Te poți simți singură, cu sufletul distrus, mai ales în lipsa unui partener care să te înțeleagă și să-ți fie alături.”

Actrița i-a transmis gândurile sale bune nu doar lui Chrissy, ci tuturor cuplurilor care au pierdut un copil.

„Mulțumim, Chrissy, pentru că ai făcut clar cât de devastant este să pierzi un copil și cum te poate schimba dacă nu beneficiezi de susținere”, a adăugat Kate.

„Hai să-i lăsăm pe cei care suferă să facă ceea ce simt. Susțineți aceste persoane și atât. Este ceva extrem de greu de îndurat.”

Chrissy Teigen a pierdut a treia sarcină. „Nu am reușit să oprim sângerarea”

La sfârșitul lunii august a anului acesta, artistul John Legend și soția lui, modelul Chrissy Teigen, anunțau că vor deveni pentru a treia oară părinți.

Recent, în mediul online, modelul a dezvăluit că a pierdut sarcina. Imaginile surprinse în spital de pereche sunt în galeria foto de mai sus.

„Suntem șocați și simțim o durere despre care doar auzi, o durere pe care nu am mai simțit-o până acum.

Nu am reușit să oprim sângerarea și să-i oferim copilului nostru fluidele de care avea nevoie, în ciuda a pungi și pungi de transfuzii de sânge. Nu a fost suficient. 

Nu ne-am decis cum ne vom numi copiii decât imediat după naștere, chiar înainte de a ieși din spital. Dar, dintr-un anume motiv, acestui micuț am început să-i spunem Jack.

Așa că întotdeauna va rămâne Jack. Jack s-a străduit atât de tare să devină o parte din mica noastră familie și întotdeauna va fi. 

Pentru al nostru Jack, îmi pare rău că primele momente din viața ta au fost atât de complicate și că nu ți-am putut oferi casa de care aveai nevoie pentru a supraviețui. Întotdeauna te vom iubi.

Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați trimis rugăciunile și energia voastră pozitivă. Simțim iubirea voastră și o apreciem cu adevărat. 

Suntem atât de recunoscători pentru viața pe care o avem. Pentru minunații noștri copii, Luna și Miles, pentru toate lucrurile pe care le-am putut experimenta până acum. 

Nu este fiecare zi plină de soare. În cele mai întunecate zile, vom fi triști, vom plânge până vom rămâne lipsiți de lacrimi. Dar ne vom îmbrățișa mai puternic și vom merge mai departe”, a scris Chrissy, în mediul online.

Foto: Instagram

Citește și:

Fotografii rare cu Ducesa de Cambridge! La ce excela în adolescență Kate Middleton?

Motivul pentru care Hilary Swank a fost nevoită să ia o pauză de trei ani de la actorie. Abia acum a dezvăluit tot

Andreea Bănică nu a mai ieșit din casă trei zile după ce a apărut pe coperta revistei Playboy România: „Eu sunt foarte rușinoasă”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete