Actrița Jennifer Lawrence este însărcinată!

Ce veste frumoasă pentru Jennifer Lawrence și soțul acesteia! Faimoasa actriță din „Jocurile foamei' („Hunger Games') a anunțat că este însărcinată!

Vestea a fost confirmată de un reporter al revistei „People', care a anunțat în exclusivitate faptul că familia actriței se va mări.

La 31 de ani, Jennifer Lawrence pare să-și fi găsit echilibrul pe plan personal. Și-a întâlnit jumătatea în 2018, iar un an mai târziu s-au căsătorit. Partenerul lui Jennifer are 37 de ani, se numește Cooke Maroney și este directorul unei galerii de artă. Lucrurile s-au legat foarte repede între cei doi pentru că, a mărturisit actrița, a simțit de la început că el este persoana potrivită. În luna iunie a anului 2018 cei doi au început să se întâlnească, în februarie anul următor s-au logodit, iar în octombrie 2019, s-au căsătorit.

Pentru o vedetă de talia lui Jennifer Lawrence, câștigătoare de Oscar, nunta celor doi a fost considerată una restrânsă. Doar 150 de invitați au fost aleși să ia parte la marele eveniment. Printre aceștia se numără Adele, Amy Schumer, Kris Jenner și Emma Stone.

Ceremonie într-un loc special

Locul ales pentru marcarea acestui moment important este o proprietate deosebită, Belcourt of Newport, o casă impresionantă din localitatea Newport, Rhode Island, construită în 1894, și care poartă semnătura unui important arhitect american, Richard Morris Hunt.

Jennifer Lawrence, îndrăgostită până peste cap

Actrița este cunoscută pentru dezinvoltura și sinceritatea declarațiilor. În același timp, și pentru discreția în ceea ce privește viața personală. Întrebată despre jumătatea ei, aceasta a recunoscut că „este cel mai grozavă ființă umană pe care am cunoscut-o. Chiar este, și devine pe zi ce trece mai bună. Sunt onorată să devin o Maroney.'

Continuând în aceeași linie, aceasta a spus că a știut că el e ales, și a pornit de la întrebările de bază: „Cum mă simt? Este de treabă? Este bun?'.

Citește și: Andreea Antonescu, atacată în propria casă

Foto: Shutterstock

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete