Actrița Jane Seymour, vedeta din „Dr. Quinn” în vârstă de 69 de ani a dezvăluit secretele tinereții sale: „Nimeni nu crede asta”

Jane Seymour a împlinit anul acesta 69 de ani și a sărbătorit găzduind Gala 2020 a Fundației Open Hearts. Aceasta are ca misiune ajutorarea oamenilor aflați în diferite dificultăți.

În primii nouă ani, fundația a acordat aproape 1 milion de dolari către 36 de organizații caritabile în beneficiul copiilor, veteranilor, persoanelor fără adăpost și celor care urmăresc să ajute persoanele care suferă de Alzheimer și de Lupus.

„Dr. Quinn' a declarat că vrea să-și folosească faima pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie, motiv pentru care aniversarea de anul acesta  a fost deosebit de specială.

Secretele tinereții sale

Seymour a declarat într-un înterviu pentru Fox News la ce trucuri apelează pentru a se menține în formă și sănătoasă tot timpul.

„Știu că nimeni nu o crede, dar este adevărat … mănânc cu bun-simț, dar nu țin diete nebunești. Mă antrenez, dar cu limită din cauza unor probleme pe care le-am avut de-a lungul anilor și știu ce poate și ce nu poate face corpul meu.'

Vedeta a mărturisit că a slăbit 14 kilograme. Nu a avut neapărat probleme cu greutatea, însă în familia ei existau antecendente medicale de diabet de tip 2, iar analizele sale de sânge erau la limita pre-diabeticului. O dată ce medicul i-a sugerat să slăbească pentru a preveni acest lucru, ea a adoptat un alt stil alimentar și de viață. Apropiații ei care au trecut prin această boală au reprezentat pentru ea un adevărat exemplu, astfel încât ea a ajuns la greutatea pe care o avea în adolescență.

Jane Seymour a declarat că face exerciții cardio și merge pe jos de trei ori pe săptămână.  Sub îndrumarea unui antrenor personal își tonifiază musculatura cu exerciții Pilates și merge aproximativ 20 minute pe o bicicletă fixă. Mai mult de atât, vedeta a mărturisit că este foarte important să îți cunoști corpul și să îl supui la exerciții atât cât poate suporta.

Rutina vedetei pentru a-și păstra tenul mereu luminat și tânăr este una simplă și fără metode invazive. Jane s-a declarat o împătimită a exfolierii tenului, lucru pe care îl face zilnic folosind produse adecvate tenului ei, deloc costisitoare. Ea nu a apelat niciodată la tratamente cu laser sau microdermabraziune.

„Nu-mi place să experimentez diferite produse. Dacă ceva funcționează cu adevărat pentru tine, de ce să-l schimbi? Hidratarea este, de asemenea, cheia pentru pielea netedă, indiferent de anotimp. De asemenea, cel mai important lucru pe care îl fac este să mă demachiez complet înainte de a mă culca. Un truc pe care mi l-a oferit un medic pentru a șterge machiajul încăpățânat este de a folosi șampon pentru bebeluși.'

Evident, actrița a mărturisit că apelează și la profesioniști din când în când și a învățat foarte multe de la aceștia. Cu toate acestea, îi place să se aranjeze singură și fiind pictor îi place să se joace cu nuanțele fardurilor din trusa de make-up.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete