Actrița din „Matilda” a vorbit despre abuzurile îndurate în timpul copilăriei ca actriță

În urma lansării documentarului Framing Britney Spears, în care este urmărită evoluția și, implicit, decăderea solistei în urma abuzului industriei și familiei, actrița Mara Wilson (33 de ani), cunoscută în deosebi pentru rolul din celebra peliculă Matilda, a vorbit despre abuzurile cu care s-a luptat crescând.

Într-un material de opinie publicat în New York Times, Mara a dezvăluit că ea și Britney (39 de ani) au crescut într-o manieră similară, dar că susținerea familiei a fost importantă în ceea ce o privește.

A mărturisit că își împărțea camera cu sora ei și mergea la școală pentru a se simți un copil normal. În plus, era distribuită în roluri inocente, spre deosebire de Britney, care cânta despre dragoste de la o vârstă fragedă.

Actrița din „Matilda” a vorbit despre abuzurile îndurate în timpul copilăriei ca actriță

În timp ce Britney a fost folosită de familia ei, Mara a fost protejată. Actrița a dezvăluit că a fost martoră la felul în care „multe actrițe și cântărețe adolescente își îmbrățișau sexualitatea ca un rit de trecere, apărând pe copertele revistelor pentru bărbați sau în videoclipuri provocatoare”.

De la o vârstă fragedă, Mara spune că a știut că acele lucruri nu aveau să funcționeze pentru ea. În documentar sunt incluse de asemenea fragmente din interviuri în care Britney este întrebată despre relațiile ei, dar și dacă mai este virgină. „Hărțuirea sexuală a venit și în cazul meu din partea presei și a publicului”, a mai spus Mara.

Fotografii recente cu Mara Wilson găsiți în GALERIA FOTO de mai sus! 

„Oamenii mă întrebau dacă am iubit în interviuri de la vârsta de doar 6 ani. Reporterii mă întrebau ce actor cred că este cel mai sexy și ce părere am despre faptul că actorul Hugh Grant a fost arestat pentru că a întreținut relații cu o prostituată.

Din păcate, acela era doar începutul. Era drăguț când îmi scriau băieți de 10 ani că mă plăceau. Nu era drăguț când bărbați de 50 de ani făceau același lucru”, a continuat. „Înainte să împlinesc 12 ani, erau imagini cu mine pe site-uri cu fetișuri pentru picioare, iar fața mea era editată în pornografie infantilă. De fiecare dată mă simt rușinată.”

Foto: Instagram / Profimediaimages.ro

Citește și:

Ce relația au acum Dan Bittman și mama copiilor lui? Solistul și Liliana Ștefan au împreună 3 fii

Alex Velea dă totul din casă: „De când m-am combinat cu Antonia, parcă am fost pedepsit

Fiul lui Cătălin Crișan, Raris, îi calcă celebrului artist pe urme! Vrea să devină compozitor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete