Actrița Anca Dumitra și-a revăzut frații vitregi după ani și ani: „Am fost emoționată pentru că m-au văzut…”

Anca Dumitra (33 ani), îndrăgita actriță care o interpretează pe Gianina din „Las Fierbinți', are o poveste de viață desprinsă dintr-un roman. Crescută la țară, în Oltenia, s-a stabilit în București pentru a urma cursurile Universității de Arte Teatrale și Cinematografie.

Încă din copilărie, și-a dorit să ajungă la un liceu cu profil uman pentru a-și putea urma visul de a deveni actriță. Provine dintr-o familie unde mai are încă trei frați vitregi, doi băieți și o fată, cu care a păstrat legăturile și cu care se înțelege foarte bine.

Invitată la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Stai să zic eu', cu Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu, Anca Dumitra și-a adus aminte de locul unde a copilărit, dar și de cei dragi.

„Îmi place mie să spun că sunt singură la părinți, dar mai am trei frați. Mama mai fusese căsătorită înainte și avea doi băieți, iar tata avea din prima căsnicie o fată. E o diferență destul de mare între mine și frații mei. Am trăit cu toții până la un anumit punct, eram destul de micuță, aveam maximum cinci ani, însă cu frate-miu Mihai am trăit destul de mult. Cristi e în America și Dana e în Italia', a povestit ea.

Revederea după mulți ani cu frații vitregi a emoționat-o pe frumoasa actriță.

„De la cinci ani și până la 15 ani, e o diferență de 10 ani în care, vorba aceea, copilul ajunge adolescent, e mai dificil. Țin minte că m-am întâlnit cu sora mea pe aeroportul din Italia după ani și ani, apoi în același an a venit fratele meu din America și tot pe aeroport l-am așteptat și a fost o senzație destul de ciudată. Suntem bine, comunicăm (…). Am fost emoționată pentru că m-au văzut adolescentă (…)', a mai continuat Anca Dumitra la podcast.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

– Articol în parteneriat cu HappyFishTV –

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete