Actrița Amanada Seyfried își dorește al doilea copil, dar nu se consideră pregătită

Deși este extrem de discretă în privința vieții sale personale, într-un interviu oferit publicației People, Amanda Seyfried a vorbit despre partenerul ei de viață, actorul Thomas Sadoski, și despre fiica ei în vârstă de doi ani.

Amanda iubește fiecare clipă petrecută în rolul de mămică. Actrița în vârstă de 33 de ani și actorul Thomas Sadoski s-au căsătorit în luna martie a anului 2017.

Cuplul are împreună un copil, o fiică al cărei nume preferă să-l păstreze doar pentru ei. „Pur și simplu s-a întâmplat să rămân însărcinată”, a dezvăluit actrița.

„Dacă ți se întâmplă asta, te descurci, vezi tu cum.” Deși își dorește să-și mărească familia, Amanda simte că nu este încă pregătită.

Actrița Amanada Seyfried își dorește al doilea copil, dar nu se consideră pregătită

„Vreau să rămân din nou însărcinată, dar nu sunt încă pregătită pentru un al doilea copil”, spune ea.

„Mi-ar plăcea ca fiica mea să fie deja la școală pentru a avea timp să mă ocup de noul bebe, dar este foarte dificil să planifici așa ceva.”

Recent, Amanda s-a mutat alături de familia ei din California în New York unde își împarte timpul între oraș și cabana recent renovată din Catskills.

Pe proprietatea respectivă, fiica actriței și animalele lor zburdă libere. „Fiica mea a vizitat un mânz proaspăt născut în ferma vecinilor noștri.

Mi-a povestit despre asta. „Am mers zoom zoom și am văzut căluțul și ..” S-a distrat de minune.”

„Este un mic omuleț. Are propria personalitate. Nu seamănă perfect cu mine. Nu seamănă perfect cu Tommy.

Arată ca ea. Are gândurile, visurile și coșmarurile ei. Să dai naștere, iar apoi să crești un copil reprezintă o mare responsabilitate, dar merită.”

De ajutor actriței îi este și mama ei, Ann, care locuiește alături de cuplu. „Sunt norocoasă că există, de fapt, trei părinți”, a mărturisit ea.

„Dacă trei persoane ar putea face un copil ar fi genial. Este nevoie de o armată pentru a crește unul.”

Foto: Instagram

Citește și: 

Exercițiul care o ajută pe Kate Middleton să aibă un abdomen plat și tonifiat. Oricine îl poate face acasă!

De ce Meghan Markle își ține tot timpul mâinile împreunate? Uite ce spune acest gest despre ducesa de Sussex

Sora Andreei Marin a împlinit 39 de ani! Cu ocazia aniversării sale, vedeta a publicat o imagine alături de sora ei. Ce mult seamănă cele două!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete