Actrița Ada Galeș pledează pentru Body Positivity

Actrița Ada Galeș, protagonistă a filmului „Complet necunoscuți', difuzat pe Netflix, pledează pentru Body Positivity – acceptarea imperfecțiunile propriului corp.

În filmul „Complet necunoscuți', varianta în limba română a celebrului „Perfetti Sconosciuti', din limba italiană, Ada Galeș intepretează rolul unei tinere îndrăgostite de partenerul ei, alături de care dorește să devină mamă. Difuzat în perioada sărbătorilor pe Netflix România și Republica Moldova, filmul în regia lui Octavian Strunilă este în top 10 al celor mai urmărite filme de la noi. Subiectul este unul aparent simplu: o cină obișnuită între prieteni se transformă într-un context tensionat, atunci când cei prezenți decid să facă un experiment. Cu toții hotărăsc să citească cu glas tare și să răspundă oricărui mesaj sau apel primit pe telefoane.

În viața de zi cu zi, actrița Ada Galeș, este la fel de transparentă și sinceră în legătura cu viața și deciziile ei. Aceasta vorbește deschis pe rețelele de socializare despre importanța asumării stărilor prin care trecem. În același timp, aduce în discuție și acceptarea transformărilor prin care trece propriul corp, la exterior și interior.

În acest context, a vorbit recent despre importanța terapiei, ca parte a existenței noastre.

„Unul dintre cele mai bune lucruri pe care l-am făcut în 2021 a fost terapia de cuplu. Mă bucur mult că nu mi-am asumat eu rolul de consilieră în relație și că am descoperit atât de multe lucruri despre mine. (și că în loc să fiu un munte calm, plin de rezolvări pentru celălalt sau pentru cuplu, am fost pe alocuri un om anxios, coleric, absolut normal și savuros).'

Ada Galeș: „Iubire. Iubire față de voi'

Cel mai nou mesaj al artistei a fost postat la început de an, în aceeași notă a încercării de a învăța să ne simțim bine în propria piele.

„iubire. iubire față de voi, față de ceilalți. față de imperfecțiunile voastre, față de imperfecțiunile oamenilor pe care îi iubiți.
iubire față de coșuri, burtici, celulită, păr nepieptănat și unghiuri proaste. vânătăi și punctulețe roșii de la epilat.

iubire față de răni deschise. imaturitate emoțională. și cuțite aruncate înspre noi, venind din durere și nevindecare.
în 2022 vă dorim să vă turtiți nasul cu oamenii pe care îi iubiți. să iubiți chiar dacă sunteți frustrați. triști. supărați. nervoși. certați.'

Ada GaleșSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Ramona Olaru, criticată pe rețelele de socializare

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro