Actorul Patrick Dempsey, așa cum nu l-ai văzut niciodată!

Patrick Dempsey, cunoscutul actor din „Grey’s Anatomy', surprins într-o ipostază inedită. Vinovată de acest cadru este soția lui, creatoare de produse de îngrijire a tenului.

A jucat mulți ani rolul principal masculin în cel mai longeviv serial medical, „Grey’s Anatomy'. Datorită chimiei puternice dintre ei, a fost asociat adesea, și în plan personal, cu Ellen Pompeo, interpreta rolului feminin.

Spre dezamăgirea fanelor, cea care i-a cucerit inima a fost o cu totul altă persoană.

Cei doi s-au cunoscut pentru prima oară în 1994, când actorul, pe atunci cunoscut din filmul „Fast Times', s-a programul la salon de hairstyling al lui Jillian Fink. Ce a urmat nu a fost o poveste uimitoare de iubire, ci doar întâlniri periodice, cu ocazia programărilor de tuns. Dempsey era deja parte dintr-o căsătorie, cu un program de lucru atipic, Jillian era și ea într-o relație.

În 2015 au depus actele pentru divorț

Abia în 1997, când contextul a fost potrivit, cei doi au început să-și trăiască povestea de dragoste. În 1999 se căsătoreau, în 2002 avea să se nască fiica lor, Tattula Fyfe, apoi, în 2007, gemenii băieți Sullivan Patrick și Darby Galen.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Și, deși totul părea previbil pentru ei, la începutul anului 2015 cei doi au decis să se despartă, spre uimirea tuturor. Abia la sfârșitul anului, Patrick și Jillian au fost văzuți din nou împreună.

După ce împăcarea a fost definitivă, Patrick a detaliat din motivele separării, dar și din secretele unei căsnicii de lungă durată.

Actorul a recunoscut că nu le poți face pe toate, referindu-se aici la cursele de pilotaj. Devenise un competitor important, participa la numeroase raliuri, însă acest lucru i-a afectat viața personală. Motiv pentru care a renunțat la acestea. În plus, a declarat el, „trebuie să comunici, să fii deschiși și să nu te lenevești. Și să nu renunți. Și mult sex!', a explicat el. În plus, pentru publicația ET, el a zis că timpul în doi este foarte important. „Cuplurile trebuie să găsească o modalitate să aibă seri petrecute în doi. Și cam asta ar fi'.

De curând, soția actorului a postat o imagine amuzantă cu acesta și niște plasturi speciali pentru zona ochilor, creați chiar de ea. Jillian începe să devină un nume cunoscut în industria produselor de îngrijire a pielii, iar soțul ei este susținătorul nr. 1.

Citește și: Cine este Maxi Iglesias, seducătorul din „Bucătăreasa din Cartamar'?

Foto: Instagram/Facebook

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete