Actorul Marius Vizante: „Mă gândeam că Dorin Zidaru’ o să-mi aducă și un pic de profit. Încă aștept”

În plină pandemie de COVID, Marius Florea Vizante s-a gândit cum ar putea să-și continue meseria de actor într-un moment dificil când sectorul cultural se închisese. Nu a trecut mult timp și a dat naștere unui personaj pe cât de viral, pe atât de controversat. 

Dorin Zidaru, interpretat de actorul Marius Vizante, este un personaj care a devenit celebru la începutul pandemiei de COVID și continuă să-i amuze pe fani în online. Mai mult decât atât, anul trecut, Marius Florea Vizante sau Dorin Zidaru a fost invitatul special al celei de-a patra ediție a sezonului nouă de la iUmor.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Boomerul și Milenialu', cu Silviu Petcu și Alexandru Zob, actorul povestește că s-a întrebat la un moment dat dacă personajul său ar putea să-i aducă profit: „totuși, e o profesie, din asta îmi câștig traiul și dacă tot ne-au închis în casă și nu ne-au lăsat să ne facem meseria și evident să ne câștigăm traiul. Eu personal îmi primesc salariul, sunt angajat al Statului, care nu e mare, e modest', a afirmat el la podcast.  

Actorul de teatru și comedie Marius Florea Vizante s-a făcut remarcat în serialul „Liber ca pasărea cerului', difuzat la Antena 1, în filmul românesc „Restul e tăcere' (2008) unde a avut un rol principal și în videoclipul melodiei „Cele două cuvinte' a trupei Taxi. 

Citește și: Cum a ajuns actorul Marius Vizante să-l interpreteze pe celebrul Dorin Zidaru: „În primul rând, eu râd și mă distrez'

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete