Actorul Marius Vizante: „Mă gândeam că Dorin Zidaru’ o să-mi aducă și un pic de profit. Încă aștept”

În plină pandemie de COVID, Marius Florea Vizante s-a gândit cum ar putea să-și continue meseria de actor într-un moment dificil când sectorul cultural se închisese. Nu a trecut mult timp și a dat naștere unui personaj pe cât de viral, pe atât de controversat. 

Dorin Zidaru, interpretat de actorul Marius Vizante, este un personaj care a devenit celebru la începutul pandemiei de COVID și continuă să-i amuze pe fani în online. Mai mult decât atât, anul trecut, Marius Florea Vizante sau Dorin Zidaru a fost invitatul special al celei de-a patra ediție a sezonului nouă de la iUmor.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Boomerul și Milenialu', cu Silviu Petcu și Alexandru Zob, actorul povestește că s-a întrebat la un moment dat dacă personajul său ar putea să-i aducă profit: „totuși, e o profesie, din asta îmi câștig traiul și dacă tot ne-au închis în casă și nu ne-au lăsat să ne facem meseria și evident să ne câștigăm traiul. Eu personal îmi primesc salariul, sunt angajat al Statului, care nu e mare, e modest', a afirmat el la podcast.  

Actorul de teatru și comedie Marius Florea Vizante s-a făcut remarcat în serialul „Liber ca pasărea cerului', difuzat la Antena 1, în filmul românesc „Restul e tăcere' (2008) unde a avut un rol principal și în videoclipul melodiei „Cele două cuvinte' a trupei Taxi. 

Citește și: Cum a ajuns actorul Marius Vizante să-l interpreteze pe celebrul Dorin Zidaru: „În primul rând, eu râd și mă distrez'

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete