Actor dintr-un serial celebru, mort într-un accident rutier

Lorenzo Brino (21 de ani), fost actor din distribuția dramei americane 7th Heaven, s-a stins din viață în urma unui accident rutier, în California, săptămâna trecută, relatează E! News.

Actorul Lorenzo Brino, din drama 7th Heaven, s-a stins din viață în urma unui accident rutier

Lorenzo a pierdut controlul automobilului său, o Toyota Camry din 2016, și a lovit un pol de utilitate, conducând în orașul Yucaipa, unde locuia.

Decesul actorului a fost pronunțat la fața locului. Lorenzo era singur în vehicul, potrivit TMZ. Investigația accidentului rămâne deschisă, spun polițiștii.

Lorenzo provenea dintr-o familie numeroasă. Fiul lui Tony și Shawna Brino, Lorenzo avea trei frați și o soră, Antonio și cvadrupleţii printre care se număra, Zachary, Nikolas și Myrinda Brino.

Cei patru au jucat gemenii Sam și David Camden în drama 7th Heaven între anii 1996 și 2007.

Myrinda Brino: „Am avut privilegiul de a crește alături de tine timp de 21 de ani sălbatici”

Sora actorului a publicat pe rețelele sociale un mesaj-tribut.

„Fratelui meu minunat și nebun. Poate că ai plecat, dar este adevărat ce se zice, că poți pleca, dar că nu vei fi uitat”, a scris sora lui Lorenzo, în mediul online.

„Să spun că ai fost o binecuvântare ar fi prea puțin. Ai adus lumină în atâtea vieți și ai făcut atât de multe în viața ta mult prea scurtă.”

„Am avut privilegiul de a crește alături de tine timp de 21 de ani sălbatici”, continuă Myrinda.

„Crede-mă când îți spun că m-ai înnebunit în anumite momente, dar, cu toate astea, ești parte a celor mai prețioase dintre amintirile mele.”

„Sunt atât de fericită să fi fost iubită de tine și să te am acum drept înger păzitor alături. Odihnește-te în pace, Lorenzo. Te iubesc și întotdeauna o voi face.”

Serialul 7th Heaven a fost difuzat timp de 11 sezoane și i-a avut în distribuție pe actorii Jessica Biel, Stephen Collins, Beverley Mitchell, Barry Watson, Catherine Hicks, Mackenzie Rosman și David Gallagher.

„Inima îmi este frântă pentru familia lui”, a scris Beverley Mitchell, pe pagina de Instagram a publicației E! News.

„Atâtea amintiri frumoase privindu-l crescând! Pur și simplu devastator! Odihnește-te în pace, Zo! Erai plin de lumină și nu vei fi uitat! #7thHeaven.”

Foto: Instagram / Profimediaimages.ro

Citește și: 

Fosta soție a lui Tom Cruise, despre creșterea fiicei lor pe cont propriu: „Eram urmărite intens”

Kate Beckinsale, experiență traumatizantă cu regizorul Harvey Weinstein: „Habar nu aveam despre ce vorbea și am început să tremur”

Coronavirus: Sophie Grégoire Trudeau, soția premierului canadian Justin Trudeau, testată pozitiv

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Avantaje.ro