Actorul Denis Ștefan mai vrea un copil

Cristina și Denis Ștefan sunt părinții a două fete – cea mică de 4 luni -, iar actorul își mai dorește un copil. Cu ce dificultăți s-au confruntat aceștia după ce s-a născut mezina?

Pe Cristina o cunoști de când dansa și pregătea coregrafiile pentru emisiunea 'Cronica cârcotașilor', fiind una dintre „bebelușe', iar Denis Ștefan este unul dintre actorii cunoscuți ai noii generații. Cei doi au devenit de curând părinți pentru a doua oară. Mezina familiei a împlinit 4 luni și a schimbat dinamica familiei, având în vedere că fata cea mare are 8 ani.

Cei doi au fost invitați în emisiunea „Vorbește lumea', de la Pro Tv și au povestit despre provocările maternității și paternității la a doilea copil.

„Ne-am dorit, suntem împliniți, dar e și greu. Te gândești că trec anii și e mai ușor, dar nu e așa. Mă relaxasem mult prea mult. Delia e mare, 8 ani. Acum a venit cea mică, care e o bucurie, e un copil atât de vesel și de pozitiv (…). Este foarte diferită față de Delia, că noi avem tendința să comparăm. Dar trece timpul foarte repede. Am născut, acum patru luni, acuși începe diversificarea', a povestit cu sinceritate Cristina.

Denis Ștefan: „Pe Cristina o văd mamă eroină'

Cum a reacționat Delia la sosirea surioarei? „N-am observat schimbări majore sau coșmaruri la cea mare', a recunoscut Cristina. „Își face antrenamentele la cai, se duce la școală, face lecțiile cu mine. Asta mi-am dorit. După 14 ani de televiziune, de dans și coregrafii am vrut și mi-am dorit al doilea copil, care a venit acum. Cred că a venit în cel mai bun moment, când a trebuit să vină. Stau și mă ocup 100%'.

Proapăta mămică recunoaște că nu doar temperamentele celor două fete sunt diferite, ci și ea, ca mamă.

„Acum mi-e mult mai frică, am mai multe panici. La 22 de ani, când am avut-o pe Delia, plecam cu Denis în toată țara, la workshopuri, n-aveam niciun stres. Nu mă gândeam la nimic, ce poate să se întâmple, le luam așa. Toată chestia asta cu pandemia, cu ce e în lume. Stau cu un semi-stres, dar încerc să mă controlez.'

În ceea ce-l privește pe tată, Denis Ștefan, acesta a recunoscut, spre amuzamentul celor din platou: „Pe Cristina o văd mamă-eroină, dacă o conving peste 4-5 ani să mai facă un copil, să avem și noi un băiețel sau tot o fetiță. Acum glumim, chiar nu mi-am dorit băiețel sau fetiță, mi-am mai dorit un copil.'

Denis ȘtefanSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Ce a făcut Simona Halep după câștigarea turneului de la Melbourne?

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete