Actorul Cameron Boyce a murit. Mesajele îndurerate ale celor care l-au cunoscut

Actorul american Cameron Boyce, star al producţiilor Disney Channel „Jessie” şi „Descendants”, a murit la doar 20 de ani, în somn, duminică, potrivit Mediafax.ro.

Actorul Cameron Boyce a murit

Potrivit presei internaționale, decesul actorului a fost provocat de o „tulburare medicală”.

„Cu durere în suflet, anunţăm, în această dimineaţă, decesul lui Cameron. S-a stins din viață în somn, din cauza unei tulburări medicale pentru care se trata”, a anunţat un purtător de cuvânt al familiei.

Celebru de la vârsta de 9 ani, Cameron Boyce a jucat în comedia „Grown Ups” (2010), în rolul fiului personajelor interpretate de Adam Sandler și Salma Hayek, apoi în seria Disney Channel „Jessie” (2011 – 2015).

A devenit cunoscut şi pentru rolul din „Descendants”, serial care prezintă aventurile descendenţilor personajelor clasice Disney.

În acest serial, el juca rolul lui Carlos, fiul Cruellei De Vil. Al treilea sezon al producţiei, în care apare şi Cameron Boyce, va avea premiera pe 2 august.

Mesajele îndurerate ale celor care l-au cunoscut:

„Era incredibil de talentat, iubitor și grijului. Mai presus de atât, era un fiu, frate, nepot și prieten atent și dedicat”, a declarat Compania Disney.

„Am avut privilegiul de a juca rolul mamei lui Cameron în peliculele Grown Ups 1 și 2 și am păstrat legătura de-a lungul trecerii anilor.

Era un spirit viu, talentat, bun, generos și amuzant. Bucuria și pozitivismul lui vor trăi în inimile noastre pentru totdeauna în timp ce el dansează și strălucește acum altundeva.

Gândurile mele se întreaptă către familia sa”, a scris Salma Hayek pe Instagram alături de câteva imagini cu actorul.

„Prea tânăr. Prea drăguț. Prea amuzant. Doar cel mai simpatic, talentat și decent copil. Mulțumim Cameron pentru tot ceea ce ne-ai oferit.

Atât de multe mai aveai de realizat. Toate inimile noastre sunt frânte”, a scris și actorul Adam Sandler.

„Nu am cuvinte. Inima îmi va fi frântă pentru totdeauna. Îți mulțumesc pentru că ai fost pentru mine fratele pe care nu l-am avut niciodată.

Sunt atât de îndurerată încât nu mă pot opri din plâns. Te iubesc. Zboară departe!”, a mărturisit una dintre actrițele alături de care Cameron a jucat în serialul Disney „Jessie”.

Foto: Instagram

Citește și:

Sharon Stone a fost la un pas de a-și pierde viața! Ce probleme de sănătate a avut?

Katharine McPhee, o prințesă din basme la nunta cu muzicianul David Foster

Actrița Shay Mitchell a dezvăluit sexul bebelușului ei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete