Actorul american Dustin Diamond, Screech din „Salvați de clopoțel”, răpus de cancer la doar 44 de ani

Actorul american Dustin Diamond, Screech din „Salvați de clopoțel”, răpus de cancer la doar 44 de ani

Dustin Diamond, actorul care a interpretat rolul simpaticului Screech în sitcomul de mare succes „Salvați de clopoțel', a murit la doar 44 de ani, anunță TMZ. Artistul fusese diagnosticat cu cancer pulmonar în stadiul 4 în urmă cu aproximativ trei săptămâni.

Decesul lui Dustin, care a fost confirmat de impresarul acestuia Roger Paul, a survenit la scurt timp după ce actorul încheiase prima etapă de chimioterapie.

După cum informează TMZ, Dustin Diamond fusese deconectat de la aparatele care îl ajutau să respire, în încercarea familiei de a-l transfera la un centru specializat pentru pacienții bolnavi în stadiu terminal.

Din păcate, însă, starea de sănătate a actorului s-a înrăutățit în ultima săptămână, iar în ziua de 1 februarie organismul său a cedat.

Culmea ironiei, mama lui Dustin Diamond murise în urmă cu câțiva ani de cancer mamar.

Cine a fost Dustin Diamond?

Diamond a obținut rolul lui Samuel „Screech' Powers în comedia „Good Morning, Miss Bliss', difuzată de Disney Channel în 1988, pe când avea 11 ani și era în clasa a cincea. El a fost ales în urma unui casting la care au participat peste 5.000 de copii.

Succesul actoricesc avea să-l cunoască în sitcomul 'Salvați de clopoțel', care s-a întins pe durata a patru sezoane, între anii 1989 și 1990.

Au urmat două continuări ale celebrului serial: „Saved by the Bell: The College Years', care a avut un singur sezon (1993-1994) și „Saved by the Bell: The New Class, care a avut șapte sezoane (1994-2000). Când a fost difuzat ultimul episod, Dustin Diamond avea 23 de ani, scrie Mediafax.

Dustin Diamond

În anii următori, Diamond a început o nouă carieră, cea de comic de stand-up și a scris despre culisele serialelor în care a jucat în cartea intitulată „Behind the Bell', în care a vorbit despre foştii lui colegi de platou în termeni nu tocmai plăcuți. Ulterior, Diamond a declarat public că regretă acest lucru și a precizat că acea carte nu a fost scrisă de el de fapt, ci de altcineva, care a introdus în biografia actorului informații care circulau despre el la acel moment.

Dustin Diamond a mai primit roluri în filmele Made (2001), Pauly Shore is Dead (2003), Dickie Roberts: Former Child Star (2003), Tetherball: The Movie (2010), All Wifed Out (2012) și College Fright Night (2014). De asemenea, a fost producător executiv al filmului de televiziune din 2014 „The Unauthorized Saved by the Bell Story'.

Actorul american a avut, însă, și probleme cu legea. În anul 2015, actorul a fost condamnat la patru ani de închisoare în urma unei altercaţii care a avut loc într-un oraș din statul american Wisconsin, fiind acuzat de înjunghiere. În urmă cu cinci ani, el s-a confruntat cu dificultăţi în achitarea unei ipoteci.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete