Vestea mult-așteptată: actorii din ”Friends” se reunesc la sfârșitul lunii mai!

Friends

Spre bucuria fanilor, actorii din 'Friends', unul dintre show-urile cele mai urmărite, se reunesc într-un nou episod, după 18 ani de la ultima apariție în această formulă. La ce surprize să ne așteptăm din partea vedetelor?

Primul episod al serialului „Friends' ('Prietenii tăi') a apărut pentru prima oară în 1994 și a cunoscut, de-a lungul timpului, un succes uriaș, chiar și după încheierea acestuia, în 2004. Serialul este urmărit și în prezent, adunându-și, constant, fani de toate vârstele și generațiile. Tocmai de aceea vestea că binecunoscuții actori din longevivul serial (10 sezoane) se reunesc a străbătut întregul glob anul trecut.

Episodul era plănuit să apară în mai, anul trecut. Din cauza restricțiilor cauzate de pandemia COVID-19, filmările au fost amânate pe un termen nedeterminat. Asta până la apariția anunțului pe Instagram, pe pagina lui Matthew Perry, că filmările pentru serial au fost programate pentru martie.

Personajele preferate din „Friends'

Monica (Courteney Cox), Rachel (Jennifer Aniston), Chandler (Matthew Perry), Ross (David Schwimmer), Phoebe (Lisa Kudrow) și Joey (Matt Le Blanc) vor apărea într-un episod atipic. Actorii se vor reîntoarce în platourile unde au filmat timp de 10 sezoane, vor avea parte de surprize și invitați unul și unul, printre care Lady Gaga, David Beckham, Justin Bieber și Malala Yousafzai.  Episodul va fi difuzat pe 27 mai, pe HBO MAX.

Îți mai amintești?

Fanii înfocați ai serialului cu siguranță își vor aminti de aceste trei replici devenite celebre:

  1. We were on a break (Eram într-o pauză) este o replică faimoasă spusă de Ross în mod repetat, pentru a se justifica în fața marii lui iubiri, Rachel, de ce a avut relații sexuale cu altcineva.
  2. Joey doesn’t share food (Joey nu împarte mâncarea cu altcineva) una dintre faimoasele replici marca Joey.
  3. How you doin’? (Ce mai faci?), cea mai cunoscută replică a lui Joey.

Arată-ne că ești fan al serialului și spune-ne cu ce ai completa lista.

 

Citește și: Cum arată cel mai cunoscut actor din filmul Beverly Hills?

Foto: Shutterstock

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri