Actoria e tradiție de familie! Vlad Zamfirescu și copiii lui îl urmează în carieră pe Florin Zamfirescu

Vlad Zamfirescu a fost invitat ieri, 22 noiembrie, în platoul Știrilor Kanal D unde a povestit cum face față profesiei' de tătic. Și copiii lui sunt atrași de actorie.

În vârstă de 47 de ani, actorul Vlad Zamfirescu se consideră un părinte norocos, cu cei doi băieți ai săi, de 11 și, respectiv, 14 ani. Aceștia îi moștenesc talentul actoricesc și își doresc să îi calce pe urme. Marele actor a făcut mărturisiri inedite, în față telespectatorilor, prin intermediul Știrile Kanal D, dezvăluind cum se înțelege cu fiii săi, dar și care este secretul relației tată-fiu.

„Mă înțeleg foarte bine cu ei; Nu-i împing neapărat spre meseria asta (n.r. – de actor), au dat casting și au fost aleși; am văzut că pe platou s-au descurcat destul de bine, erau, cumva, în elementul lor. Le-a plăcut, să vedem ce-or face pe viitor. Nu vreau să-i împing, neapărat, pe drumul asta! (…)

Îmi place să cred că suntem foarte buni prieteni și încerc să comunic, să vorbim, să-mi spună ofurile lor… Nu-mi spun ei chiar tot , deja au mici secrete pe care le e jenă să mi le împărtășească (…) Din aproape în aproape, încerc să văd dacă fac față', a mărturisit Vlad Zamfirescu în cadrul Știrilor Kanal D.

copii-vlad-zamfirescu-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Vlad Zamfirescu a moștenit talentul de la tatăl lui, actorul Florin Zamfirescu

Actoria pare să fie moștenire de familie, actorul Vlad Zamfirescu, asemeni tatălui sau, celebrul Florin Zamfirescu, alegând același drum, iar acum pare că și copiii săi se îndreaptă tot către această profesie. Iată ce spune Vlad Zamfirescu despre păstrarea acestei moșteniri, actoria, din tată în fiu.

„Așa a fost să fie! De mic am fost aproape de scenă (…) Pe cei mici i-am luat la câteva spectacole și le-a plăcut! Nu i-am dus foarte mult! Să vedem dacă vor mai dori să mai meargă, am să ii mai iau.', a spus actorul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete