Actori de la Hollywood cu iubite mult mai tinere decât ei

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Vârsta este doar un număr, corect? Nu criticăm, nu judecăm. Iubirea nu are limite, cu atât mai puțin impuse de vârstă. Eram însă curioase care sunt unele dintre cele mai mari diferențe de vârstă de la Hollywood.

Actori de la Hollywood cu iubite mult mai tinere decât ei

Dennis Quaid & Laura Savoie

Miercuri, 24 iunie, People confirma că Dennis Quaid (65 de ani) și Laura Savoie (26 de ani) și-au oficializat relația printr-o ceremonie secretă în data de 2 iunie.

În luna octombrie a anului trecut, Dennis dezvăluia că i-a cerut mâna partenerei sale după doar câteva luni de relație.

Dennis a făcut pasul cel mare în Hawaii, în timpul promovării filmului său Midway. Actorul a mai fost căsătorit cu P.J. Soles, din 1978 până în 1983, Meg Ryan, din 1991 până în 2001 și Kimberly Quaid, din 2004 până în 2018.

După anunțul logodnei, actorul a apărat relația lor de reacțiile negative din cauza diferenței de vârstă de 39 de ani.

Actorul și iubita lui plănuiau să-și oficializeze relația în luna aprilie a anului acesta în Hawaii. Ceremonia a fost anulată din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Mel Gibson & Rosalind Ross

Din anul 2014, Mel Gibson (64 de ani), actor devenit regizor, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Rosalind Ross (30 de ani), fostă campioană ecvestră. Între cei doi este o diferență de vârstă de 34 de ani.

Perechea a binevenit primul lor copil în anul 2017, chiar înainte de premiile Oscar la care actorul fusese nominalizat în categoria cel mai bun regizor pentru pelicula Hacksaw Ridge.

Fiul cuplului, Lars Gerard, este al nouălea copil al regizorului. Din 1980 până în 2009, Gibson a fost căsătorit cu Robyn Denise Moore, alături de care are 7 copii, o fiică și șase fii.

În aprilie 2009, Gibson a pășit pe covorul roșu alături de pianista Oksana Grigorieva. Perechea s-a despărțit în anul 2010 și are împreună o fiică, Lucia (11 ani).

Nicolas Cage & Riko Shibata

La doar câteva luni de la cel de-al patrulea divorț, actorul Nicolas Cage s-a afișat alături de actuala sa iubită, Riko Shibata (26 de ani), cu 30 de ani de ani mai tânără decât actorul în vârstă de 56.

Cei doi au fost fotografiați pentru prima oară împreună pe aeroportul JFK din New York.

La vremea aceea, jurnaliștii din Statele Unite ale Americii aflaseră că perechea vizitase cimitirul din New Orleans unde actorul și-a cumpărat un mormânt în formă de piramidă încă din anul 2010.

Restul actorilor cu soții mult mai tinere decât ei îi găsiți în VIDEOCLIPUL de mai sus!

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

De 22 de ani este căsătorit cu fiica adoptivă a fostei sale iubite! Cea mai scandaloasă poveste de dragoste de la Hollywood

Avea doar 26 de ani și era însărcinată în aproape 9 luni când a fost ucisă! Crima care a zguduit o lume întreagă

După ce a fost mutilată de fostul soț, Margarita Grachyova și-a găsit liniștea în brațele unui alt bărbat

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete