Activităţi surpriză de Valentine`s Day!

poza(1)

Fie că vreți să celebrați iubirea pe ritmuri de dans, sau doriți să surprindeți iubirea într-un decor încântător, Sun Plaza a pregătit pe 14 februarie mai multe activități romantice destinate îndrăgostiților!

Balconul îndrăgostiților: Aici perechile vor avea ocazia să-şi mărturisească iubirea precum Romeo şi Julieta la „Balconul Îndrăgostiţilor'. De asemenea, primul Romeo care va ajunge în turnul Julietei va câștiga surprize pentru doi!

Iar pentru că iubirea trebuie demonstrată şi inima unei domniţe câştigată, reprezentanţii sexului masculin se vor întrece în a-şi declara dragostea, escaladând în timp record zidul balconului pentru a-şi întâlni iubitele. Sun Plaza va recompensa  perechile câştigătoare cu bilete la film, vouchere la cafenelele centrului comercial şi cine romantice în doi.

Dansează-ți iubirea: Dragostea este mai dulce în pas de dans. Toţi cei care vor dori să petreacă un moment special alături de jumătatea lor se pot înscrie gratuit la cursurile de tango, vals şi cha-cha, ce vor avea loc pe 14 februarie 2014, în intervalul orar 16:30-20:30, în zona restaurantelor, la etajul 1.

Leagănul îndrăgostiților: Îndrăgostiţii se pot fotografia în leagănul special amenajat, iar fotografiile vor fi oferite pe loc, pentru ca amintirea să rămână vie în inima celor ce se iubesc.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri