Acest fotomodel XXL a fost comparat cu un hipopotam. Răspunsul tinerei a devenit viral

Tess Holliday este un celebru fotomodel XXL. Din cauza faptului că nu are dimensiunile unanim agreate de societate, ea este adesea ținta glumelor și replicilor răutăcioase. 

Conform www.aufeminin.com, tânăra a suferit mult, ani de-a rândul, din cauza răutăților pe care i le aruncau oamenii. Astăzi, însă, rotunjimile nu-i mai creează un complex. Dimpotrivă. Consideră că faptul că are multe kilograme în plus i-a purtat noroc. Femeia de 33 de ani este manechin la una dintre cele mai prestigioase agenții de modă londoneze. O adevărată victorie pentru Tess, care a avut nevoie de mulți ani pentru a se accepta.

Fotomodel XXL comparat cu un hipopotam

Astăzi, Tess le dă cele mai inspirate replici celor care o critică. În ultimele zile ale lunii decembrie 2018, tânăra a postat pe contul ei de Twitter un colaj pe care l-a descoperit întâmplător, format din poze care o înfățișau pe ea și un hipopotam alături. Autorului respectivului colaj, Tess i-a răspuns astfel: “Lucrurile de genul ăsta nu mă mai deranjează. Nu mă înfurie. Sincer, nu simt nimic. Mă simt, însă, frumoasă, am succes, sunt fericită și sunt foarte recunoscătoare pentru toate câte le am. Cum aș putea să pierd timp enervându-mă cu lucruri de genul ăsta?”

De când și-a câștigat un loc bine-meritat în lumea modei, Tess a devenit un model pentru femeile care se confruntă cu problema kilogramelor în plus. Femeia continuă să se lupte pentru ca persoanele supraponderale să fie acceptate și respectate în lumea modei.

Manechinul XXL este, de asemenea, reprezentantul unei comunități de femei care sunt foarte puțin mediatizate. Rezultatele campaniilor duse de Tess au început deja să apară, din ce în ce mai multe reviste publicând pe copertă, în ultima perioadă, imagini cu femei XXL.

https://www.instagram.com/p/BrZ6wk0l6hD/

Surse foto: conturile de facebook, instagram si twitter ale lui Tess Holliday

Citeste si

Și-a vândut un rinichi pentru a-și cumpăra un iPhone, dar acestă decizie i-a distrus viața. Ce s-a întâmplat după?

O femeie care a născut un copil mort critică reclamele țintite de pe rețelele de socializare: Dacă sunteți atât de inteligenți încât să vă dați seama că sunt gravidă, ar trebui să fiți la fel de inteligenți să vă dați seama că micuțul meu a murit'

A slăbit 30 de kilograme și se simte mai bine ca niciodată: Simt că am dat timpul înapoi cu 15 ani'. Cum a reușit

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate