Această femeie a știut că va divorța cu 6 luni înainte de a se căsători, dar a decis să meargă în fața altarului. Care este motivul?

Căsătoria este un pas important pentru ambii parteneri, iar pentru ca mariajul să fie unul fericit, îndoielile nu ar trebui să existe în sufletul viitorilor miri. Khara Williams a știut că va divorța cu 6 luni înainte de a se căsători, dar a decis să meargă în fața altarului, ulterior explicând care a fost motivul pentru care nu a anulat nunta.

Khara Williams și-a întâlnit soțul când avea doar 15 ani. După o relație de 7 ani, cei doi au decis să se căsătorească, însă pentru că neînțelegerile din cuplu au devenit tot mai frecvente, au divorțat după doar 2 ani de căsnicie.

Această femeie a știut că va divorța cu 6 luni înainte de a se căsători, dar a decis să meargă în fața altarului. Care este motivul?

După divorț, Khara Williams a reușit să găsească bărbatul alături de care să își întemeieze o familie. Pivind în urmă, femeia a înțeles de ce a decis să se căsătorească cu un bărbat de care știa că va divorța, explicând care sunt motivele care au determinat-o să nu renunțe la nuntă.

“Ca să fiu cinstită până la capăt, am știut cu 6 luni înainte să mă căsătoresc că, într-o zi, o să ne despărțim. Viața și iubirea nu sunt întotdeauna colorate în negru și alb, l-am iubit și l-am adorat. Am fost cei mai buni prieteni, dar în multe situații m-am simțit ca fiind mama lui. Am mers mai departe pentru că, la acea vârstă, am crezut că este cel mai bun lucru pe care îl puteam face. M-am întrebat în fiecare zi, chiar dacă știam răspunsul, dacă așa ar trebui să mă simt. “, a spus Khara Williams, potrivit thesun.co.uk.

După divorț, tânăra a mărturisit că s-a simțit izolată și judecată de cei din jur, având în vedere că niciunul dintre prietenii ei nu fusese divorțat până la acea vârstă. Khara Williams a dezvăluit că a luat decizia de a se căsători pentru că i-a fost dificil să pună capăt unei relații care dura încă din adolescență, chiar dacă știa că aceasta nu va trece testul timpului. După această experiență, femeia a reușit să se reinventeze, să obțină o promovare la locul de muncă și să își întemeieze o nouă familie.

Foto: facebook

Citește și:

O victimă a violenței conjugale își povestește calvarul și face apel la susținerea femeilor care au avut astfel de experiențe

Dispecer, vocea care salvează vieţi – Mesajul unui operator al serviciului de Urgență care te va face să vezi realitatea cu alți ochi

Această femeie a fost condamnată la două luni de închisoare cu executare pentru că a desfăcut o cutie de chipsuri înainte de o achita

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate