„Acces Direct” se mută de la Antena 1, la Antena Stars? Dezvăluirea făcută de Mirela Vaida

Emisiunea „Acces Direct' e difuzată de ani de zile pe Antena 1. A fost prezentată de Mădălin Ionescu, de Simona Gherghe, iar acum de Mirela Vaida. S-a zvonit acum că show-ul va fi mutat la Antena Stars. Prezentatoarea a avut o primă reacție.

Conform cancan.ro, din ianuarie 2022, emisiunea „Acces Direct' ar putea fi urmărită pe Antena Stars. Se pare că decizia a fost luată în urma numeroaselor amenzi încasate de la CNA. Însă, totodată, s-ar dori și „creșterea' postului pe care a fost mutat și Dan Capatos, din punct de vedere al audienței.

acces-direct-mutare-antena-stars-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Oficialii postului nu au au lămurit acest subiect. Cea care a făcut declarații pe marginea acestui subiect este Mirela Vaida, cea care prezintă show-ul de ani de zile, după ce Simona Gherghe s-a retras. Vedeta a afirmat că informația nu este în totalitate corectă.

„Informația nu este completă'

„Este parțial adevărat! Așteptați comunicatul oficial dat de Antenă. Noi rămânem pe Antena 1, nu vreau să dau mai multe detalii, astea trebuie să le ofere PR-ul Antenei, deci în momentul ăsta nu vă pot explica eu foarte multe. Nu e… Așteptați să vedeți, este în parte adevărat, adică informația nu este completă. Așa că mai bine așteptați comunicatul oficial al Antenei. Vă pot spune doar că informația nu este în totalitate corectă, mai multe nu am ce să vă spun, o să aflați la momentul potrivit', a declarat Mirela Vaida pentru Fanatik.

Și emisiunea „Xtra Night Show' a fost mutată la Antena Stars

După 13 ani în care emisiunea a fost difuzată pe Antena 1, în ianuarie, „Xtra Night Show' a fost mutat pe Antena Stars, iar Paula Chirilă a fost și ea adusă în echipa show-ului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete