A slăbit 30 de kilograme și se simte mai bine ca niciodată: “Simt că am dat timpul înapoi cu 15 ani”. Cum a reușit?

cum a reușit această femeie să slăbească 30 de kilograme

Fiind make-up artist, Bernadette Fisers a intrat în contact cu o mulțime de vedete și modele de top, reușind ca de-a lungul timpului să strângă sfaturi importante și care să o ajute să își schimbe stilul de viață. Atunci când a decis să le pună în practică, Bernadette Fisers a slăbit 30 de kilograme, transformarea ei fiind spectaculoasă. 

Și-a construit singură un regim alimentar, bazându-se pe reguli de nutriție cunoscute de toată lumea, iar la 53 de ani, Bernadette Fisers mărturisește că nu doar silueta ei a suferit modificări majore, ci și starea de spirit, reușind să se simtă chiar cu 15 ani mai tânără.

Cum a reușit această femeie să slăbească 30 de kilograme?

Pare că este nevoie de o rețetă minune pentru a slăbi un număr mare de kilograme, dar în realitate, lucrurile sunt mult mai simple. Bernadette Fisers a slăbit 30 de kilograme în 30 de săptămâni, acordând mai multă grijă alimentației. A eliminat din dieta ei produsele procesate și a optat pentru legume și fructe. Proteinele nu îi lipsesc din regimul alimentar, preferând peștele și puiul, iar o dată pe săptămână alege carnea roșie, potirivt dailymail.co.uk.  Chiar dacă nu a renunțat definitiv la carbohidrații procesați, cum ar fi pâinea sau pastele, Bernadette Fisers mărturisește că îi consumă foarte rar.

Pentru că dulciurile pot duce la apariția kilogramelor în exces, Bernadette Fisers a renunțat definitiv la ele, preferând să le înlocuiască cu fructe. Un alt truc la care apelează pentru a topi kilogramele în plus este consumarea unui amestec obținut din cidru de mere și apă caldă, în timp ce mesele sunt programate doar în intervalul 10-19.

Schimbarea regimului alimentar a ajutat-o pe Bernadette Fisers să scape de kilogramele în plus, dar și să aibă o piele luminoasă și strălucitoare, motiv pentru care femeia mărturisește că se simte cu 15 ani mai tânără.

Foto: facebook, instagram

Citește și:

Cum arată bărbatul care a cheltuit aproape 37.000 de euro ca să arate ca David Beckham?

Această femeie a știut că va divorța cu 6 luni înainte de a se căsători, dar a decis să meargă în fața altarului. Care este motivul?

O victimă a violenței conjugale își povestește calvarul și face apel la susținerea femeilor care au avut astfel de experiențe

 

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate