A plecat singură din România! Decizia luată de Ioana, actuala soție a lui Ilie Năstase

Ioana și Ilie Năstase formează un cuplu de o bună perioadă de timp. Cei doi au traversat momente frumoase împreună, dar și unele mai dificile. Recent, ea a plecat din România, fără el. Iată motivul.

Nu s-a mutat din țară, ci a plecat într-o vacanță alături de mai multe prietene, fără Ilie Năstase. A mers în Mykonos, Grecia. Soțul a împiedicat-o să plece fără el, a fost gelos. Ea a povestit pe larg despre întreaga experiență.

„Nu am avut liniște deloc pentru că Ilie nu a fost de acord să merg singură în această vacanță. Înainte să plec, m-a rugat să renunț, să nu plec fără el. A fost gelos, ca orice bărbat, și nu am scăpat nici când am ajuns, pentru că am fost conectați în permanență.

Fie că mă aflam la plajă, la restaurant sau la shopping, soțul meu m-a sunat pe cameră să mă vadă. S-a bucurat și el să vadă peisajele superbe, chiar și virtual. Nu a avut de ce să își facă griji, pentru că e vorba de încredere, iar eu sunt un om fair-play', a declarat Ioana Năstase pentru Click!

S-a relaxat, s-a distrat alături de prietene și a făcut poze într-o mulțime de locații. Ioana Năstase s-a întors însă în brațele soțului de care a fost la un pas să divorțeze după un episod de violență. A depus actele pentru separarea legală, însă Ilie Năstase și-a schimbat comportamentul și s-au împăcat.

„Am renunțat la divorț. Mi-am retras cererea săptămâna trecută. În aceste trei luni, Ilie mi-a demonstrat că nu trebuie să divorțez. Pentru Ilie a fost o mare surpriză când i-am spus decizia mea.

Vă mai spun că am făcut-o pentru că acest om are nevoie de mine, de ajutorul meu. Este la vârsta la care are nevoie de ajutor și din păcate nu are pe nimeni în preajma lui care sa i-l ofere. Prietenii îți sunt aproape când ți-e bine sau la distracții, însă nimeni nu-l întreabă dacă are nevoie de un doctor sau dacă a mâncat ceva', spunea Ioana Năstase acum câteva săptămâni.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete