A născut în secret! Familia a dat-o de gol: „Nu mă pot opri din plâns”

Au devenit Gigi Hadid (25 de ani) și artistul Zayn Malik (27 de ani) părinți în secret? Asta speculează fanii în urma a câtorva mesaje publicate de familia modelului în mediul online.

A născut în secret! Familia a dat-o de gol: „Nu mă pot opri din plâns”

Marți, 15 septembrie, Bella Hadid, sora mai mică a modelului, a publicat pe contul personal de Instagram o fotografie surprinsă alături de sora ei în luna iunie a anului acesta.

În imagine, ambele își mângâie burtica. „Două chifle în cuptor, doar că a mea e rezultatul unui burger, iar a lui Gigi este datorită lui Zayn acolo.

Vă iubesc pe amândoi atât de mult – nu mă pot opri din plâns”, a scris Bella, în descrierea fotografiei.

Acel „nu mă pot opri din plâns” i-a făcut pe urmăritorii Bellei să creadă că nepoțica ei este deja aici. Multe dintre comentarii au descris-o drept „Tuși Bella!”.

Apoi, tot pe Instagram, tatăl surorilor, magnatul în imobiliare Mohamed Hadid, a publicat o fotografie cu un mesaj scris de mână.

„Bună, micule nepot, sunt eu. Inima mea este atât de fericit pe cât îi este posibil. Îți doresc numai fericire. Să știi că bunicul este întotdeauna aproape și va face orice, orice pentru tine.

Când am auzit că ești pe drum, am zâmbit și mi-am șters o lacrimă. Am plâns pentru că deja știam că inima mea îți va aparține.

În numele lui Dumnezeu Cel iertător vreau să spun că te iubesc și sunt mândru de tine”, a scris Mohamed Hadid.

Deși a șters mesajul câteva minute mai târziu, mulți dintre fani au păstrat fotografia.

Gigi și Zayn au avut o relație presărată cu despărțiri

„Gigi și Zayn s-au împăcat chiar înaintea sărbătorilor de iarnă, în decembrie 2019”, a dezvăluit atunci o sursă. „Zayn i-a scris lui Gigi în ultima lună, iar ea a decis să-i ofere o a doua șansă.”

„Întotdeauna l-a iubit, dar pauza dintre ei a fost necesară. Zayn a lucrat la noul său album și este focusat către a-și îmbunătăți sănătatea mentală. Este mult mai bine acum.”

Perechea a confirmat că s-a împăcat în luna februarie a anului acesta. Deși au fost împreună și s-au despărțit în repetate rânduri, de această dată dinamica relației lor pare să se fi schimbat.

Foto: Instagram

Citește și:

Fiica cea mare a lui Arnold Schwarzenegger este însărcinată cu primul ei copil. Iată ce am aflat până acum

Prințul Louis a împlinit 2 ani! Noi portrete cu mezinul Ducilor de Cambridge au fost publicate

Eva Mendez spune adevărul. De ce nu publică fotografii cu Ryan Gosling și cu fiicele lor? „Răspund onest”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete