A murit Valentin Uritescu! Dumnezeu să-l odihnească în pace…

A murit Valentin Uritescu! Actorul avea 81 de ani și era internat într-un centru specializat de îngrijire.

Valentin Uritescu a dus mai bine de 30 de ani o luptă aprigă cu o boală extrem de gravă. Pe măsură ce trecea timpul, starea sa s-a agravat.

Valentin Uritescu a suferit de Parkinson și din cauza vârstei și a simptomelor neplăcute, actorul a cerut familiei să-l ducă într-un centru unde va primi îngrijirea corespunzătoare.

„Tatăl meu este bine acum, se află într-un loc unde îi priește. El a cerut să fie dus într-un centru medical, unde toată lumea îl răsfață, i se face și masaj. Boala lui necesită îngrijiri speciale, trebuie să fie asistat medical. Mi-a cerut să îi duc o pălărie de soare, am una din Santorini, ca să iasă în curte. Eu și mama mergem mereu la el’, a declarat fiul actorului, Bogdan Uritescu, anul trecut.

Valeria Uritescu, soția octogenarului, a declarat în urmă cu mult timp că starea de sănătate a lui Valentin Uritescu suferă modificări permanente.

Valentin Uritescu a fost unul dintre cei mai mari actori din lumea filmului și a teatrului pe care România i-a avut vreodată. Din cauza bolii, acesta a fost nevoit să se retragă din lumina reflectoarelor.

Citeste și::

Octavian Strunilă:'Filmul e pentru oameni. Nu pentru a ne da premii între noi la festivaluri!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri