A murit Marie Fredriksson, jumătatea feminină a trupei Roxette. Artista avea 61 de ani

A murit Marie Fredriksson RoxetteSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

A murit Marie Fredriksson, jumătatea feminină a trupei Roxette. Artista avea 61 de ani. Anunțul dispariției cântăreței a fost făcut de managera ei.

A murit Marie Fredriksson de la Roxette

Cu profundă tristeţe vă anunţăm că una dintre cele mai mari şi mai iubite artiste s-a dus. Marie Fredriksson a murit în dimineaţa zilei de 9 decembrie din cauza problemelor mai vechi de sănătate pe care le avea, a transmis managera cântăreţei, Marie Dimberg, potrivit presei suedeze.

Pe 11 septembrie 2002, Marie Fredriksson, s-a luat la trântă cu destinul. A căzut în baie. Transportată la spital şi supusă investigaţiilor amănunţite, artista a fost diagnosticată cu cancer cerebral. Au urmat ani groaynici pentru Marie – chimioterapie, vărsături, nesomn, spitale. În 2005, artista anunța că a scăpat de cumplita boală.

Din cauza tratamentului agresiv, ajunsese de nerecunoscut

În urma tratamentului agresiv, Marie voma continuu, nu mai putea scrie, nici citi. Avea perioade lungi când nu știa unde se află, în ce zi este ori cât este ceasul. Aproape orbise la ochiul drept.

În ianuarie 2003, Regele Carl Gustaf al XVI-le al Suediei a conferit celor de la Roxette 'Medalia Regală cu Fundă Albastră', o distincție uriașă. A fost prima apariție după tratament. Slăbise mult. Nu putea sta nici măcar în picioare. Apoi, în octombrie 2005, a făcut anunțul: 'Sunt sănătoasă, nu mă mai aflu sub tratament!'

Cât a luptat cu boala n-a pierdut vremea. A lucrat la primul său album solo, 'The Change' și-a redescoperit pasiunea pentru pictură. Per, colegul de trupă, a așteptat-o. În 2010 au pornit la drum într-un miniturneu. Apoi, în martie, anul următor, au pornit în turneul 'Roxette World Tour'! Dar corpul său nu era pregătit.

În aprilie 2016, a simțit că se simte obosită și că este nevoită să-și întrerupă spectacolele. Cu toate astea, Marie și-a anunțat fanii: 'Cancerul a încercat să mă învingă. Nu i-am dat voie!' Pe 3 iunie 2016, lansa un nou album, cel de-al 10-lea de studio, 'Good Karma'.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete