A murit mama lui Oreste, mesaj cutremurător de trist al acestuia

Mama lui Oreste a încetat din viață! Pe pagina sa de socializare Oreste a scria câteva cuvinte cutremurător de triste.

“Mulțumesc iubita mea mama pentru tot și iartă-ma te rog, pentru toate! Dumnezeu sa te binecuvânteze intru vesnicie!”

Ioana Lipovanu, mama lui Oreste

Oreste este fiul lui Marin Teodorescu, filolog și profesor de Istoria Teatru Românesc și al Ioanei Lipovanu, profesor universitar la Facultatea de Litere.

Oreste Alexandru Scarlat Teodorescu s-a născut pe 14 iulie 1975 în București este jurnalist, teolog, producător Tv și consultant în PR și Comunicare. Este unul dintre oamenii care au lucrat cu Mircea Badea, în cadrul emisiunilor Noaptea Tarziu și Mircea vs Oreste Show. A fost realizatorul emisiunii Codul lui Oreste, inițial difuzată de Antena 2 în perioada 2007-2008, apoi de către B1TV între anii 2008-2011, emisiunea revenind la postul de televiziune Antena 2 din data de 14 mai 2011 și până în 18 octombrie 2014.

În urmă cu câșiva ani, mama lui, Ioana Lipovanu declara despre acesta în emisiune a Sinteza zilei de la Antena 3::

'A fost un copil delicios, de o obrăznicie candidă, și foarte aventuros. De la 3 ani a intrat în școala de fumat a unui coleg de 7 ani. Fura flori de la Mitropolie și le vindea în tramvai. Băiatul ăsta, la 14 ani, lumea nu mai avea nici un mister pentru el. Misterul trupesc cred că s-a întâmplat pe la 12 ani', a povestit mama lui Oreste.

Ioana Lipovanu a fost profesor la Universitatea din Bucuresti. A publicat Eseistica lui Alexandru A. Philippide – critica ideilor in context romanesc si universal și Menhir.

La începutul acestui an Oreste a luat una dintre cele mai radicale decizii din viața sa: a hotărât să părăsească România, pentru o viața mai bună, atât pentru el, cât și pentru familie.

“Am plâns și oricât de dureros este, ma gândesc acum, la aproape 50 de ani sa ma retrag definitiv de pe aceste minunate meleaguri, blestemate de a fi jefuite de factorul intern. Voi închide definitiv cercul aspirațiilor mele naive in 2024. Ziua in care voi schimba prefixul nu ma va găsi in țara mea.”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete