A mers pe pârtie, dar nu a reușit să schieze. Ce problemă a întâmpinat Andreea Bănică?

Vezi pozele

Andreea Bănică se bucură de mai multe zile libere și cum în stațiunile montane a nins, vedeta a decis să plece într-o mică vacanță alături de cei dragi. Deși a mers pe pârtie, cântăreața nu a reușit să schieze. Ce problemă a întâmpinat Andreea Bănică?

După ce la începutul anului a mers într-o vacanță exotică și s-a bucurat de soare alături de soțul ei, acum, Andreea Bănică s-a întors în România, iar vremea de afară a făcut-o să se îndrepte către stațiunile montane.

A mers pe pârtie, dar nu a reușit să schieze. Ce problemă a întâmpinat Andreea Bănică?

Copiii ei învață acum tainele schiatului și deși era pregătită să se distreze și ea pe pârtie, Andreea Bănică a fost nevoită să renunțe la planurile făcute inițial. Acest lucru nu s-a întâmplat pentru că nu cunoaște acest sport, ci din cauza condiției fizice. Cântăreața le-a povestit fanilor că a fost pusă în situația de a se limita doar la o bulgăreală pe cinste și asta pentru că nu s-a simțit pregătită să schieze din punct de vedere fizic, picioarele ei nefiind pregătite pentru un asemenea efort.

“Spre surpinderea mea nu am putut schia. Ce înseamnă să nu fii pregătit!!! Îmi tremurau bețele (picioarele) de la genunchi în jos. Într-o lună mă antrenez, puțină masă musculară și ne vedem sus pe pârtie. Promit!
Un sfat: nu vă urcați pe skiuri dacă nu stăpâniți bine acest sport și dacă nu aveți masa musculară dezvoltată bine.”, a scris Andreea Bănică pe instagram.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Andreea Bănică.

Foto: facebook

Citește și:

Virgil Ianțu, reacție dură după ce Daniela Crudu a fost bătută de iubit: Doar pentru că victima e o fată cu o exprimare publică îndoielnică…'

Cum arată dieta Oanei Roman? Uite ce mănâncă în fiecare zi pentru a topi kilogramele în plus

Motivul pentru care prințul Harry merge de 7 ani la terapie. A dezvăluit totul!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete