A fost lansat videoclipul piesei “Playing with fire”

Videoclipul este o coproductie Adevarul Holding si TVR, regia fiind semnata de Mihnea de Vries, producator executiv fiind Eduard Schneider si Casa de productie Scheider Productions Romania.

Actiunea se desfasoara in viitor, tema piesei “Playing with Fire” pornind de la cearta unui cuplu care se transfera in spatiul virtual, intr-un joc in care Paula si Ovi concureaza pe diverse planuri. Astfel, ei devin diverse persoanje precum piloti, luptatori de gherila urbana, dansatori si roboti.

La realizarea videoclipului s-au folosit efecte speciale de ultima generatie, in premiera pentru Romania. Este vorba de tehnologia “motion capture”, adica un costum special cu senzori, similar cu cele folosit la filmul Avatar, prin care se transpun miscarile unui personaj real (om) pe un personaj 3D (generat tridimensional pe calculator), in cazul nostru robotii din videoclip. Deci nu e nevoie de ochelari 3D pentru a viziona acest videoclip.

De asemenea, folosirea stabilizarii giroscopice a camerei de filmare este in faza de pionierat in Romania, tehnologie utilizata mai ales la filmari aeriene si aplicatii militare. Eduard Schneider este printre putinii detinatori din Romania a unui astfel de echipament.

Filmarile au fost facute in Romania si Austria, la realizarea videoclipului fiind implicate aproximativ 60 de persoane. Cu ajutorul echipei de specialisti austrieci si a locatiei deosebite – Castelul Grafenegg, videoclipul a luat forma pe care si-o doreau regizorul Mihnea de Vries si producatorul executiv Eduard Schneider.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri