A fost forțată să dezvăluie că este însărcinată: „Nu eram încă pregătită să dezvălui nimănui”

Artista Mariah Carey a vorbit recent despre cum a fost forțată de prezentatoarea de televiziune Ellen DeGeneres să-și dezvăluie în direct sarcina.

Vara aceasta, un fragment video din anul 2008, extras dintr-o apariție de-a solistei în cadrul emisiunii The Ellen DeGeneres Show, a reapărut în mediul online.

Mariah Carey a fost forțată să dezvăluie că este însărcinată: „Nu eram încă pregătită să dezvălui nimănui”

În videoclip, moderatoarea a provocat-o pe cântăreața să bea șampanie dacă nu este însărcinată. „Nu cred că-mi faci una ca asta Ellen”, spune Mariah.

„Închinăm în cinstea faptului că nu ești însărcinată”, a răspuns Ellen. În timp ce mulți au privit interviul drept inofensiv și amuzant, Mariah a mărturisit ce a simțit de fapt în acele momente.

„Am fost extrem de incomodă din cauza acelei întâmplări. Mi-a fost greu să mă acomodez cu ceea ce a urmat”, a dezvăluit.

„Nu eram încă pregătită să dezvălui nimănui că eram însărcinată pentru că suferisem o pierdere de sarcină anterior. Nu vreau să-i fac rău, dar acel moment nu mi-a plăcut.”

„Aș fi vrut să existe empatie în acele momente. Dar ce era să fac. Ce mai puteam face”, a mai spus artista.

E! News a contactat echipa lui Ellen pentru comentarii. Mariah a devenit mama a doi copii, un fiu și o fiică, gemenii Monroe și Morrocan, în anul 2011, alături de fostul ei soț, Nick Cannon.

Când a confirmat informația, solista a dezvăluit că a suferit o pierdere de sarcină cu doi ani înainte. După interviul din 2008, Mariah a mai apărut în cadrul emisiunii lui Ellen de alte 5 ori.

În prezent, Ellen și întreaga echipă a emisiunii sale sunt investigați din cauza mai multor informații potrivit cărora echipa de conducere perpetuează un comportament toxic.

Foto: Instagram

Citește și:

A fost criticată pentru că a exagerat cu operațiile estetice, iar acum a spus adevărul. Câte intervenții are Andreea Bănică?

Și-a înjunghiat fatal mama apoi a încercat să arunce vina în cârca tatălui! Ce s-a întâmplat apoi cu bărbatul în vârstă de 30 de ani?

Cum arată astăzi Dolly Parton? Operațiile estetice i-au distrus frumusețea naturală: „E adevărat că arăt artificial, dar sunt …”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete