A fost aleasă piesa României pentru Eurovision 2020

Roxen merge la Eurovision 2020 cu piesa Alcohol You. Finala Eurovision România 2020 s-a desfășurat duminică seară, 1 martie, la Buzău, unde reprezentanta țării noastre a adus pe scenă cele cinci piese propuse.

A fost aleasă piesa României pentru Eurovision 2020

Juriul și publicul au ales ca Roxen să meargă la Rotterdam cu piesa Alcohol You. Roxen a mai spus că speră ca piesa să fie apreciată și ]n finala Eurovision de la Rotterdam.

Alcohol You este o piesă pe care o simt cu toată fiinţa mea şi pe care o trăiesc de fiecare dată când o cânt.

Mă reprezintă stilul ei şi mă bucur foarte tare că şi publicului şi juriului le-a plăcut şi au votat-o. Le mulţumesc tuturor!

Toată această susţinere înseamnă enorm pentru mine şi mă motivează atât personal, cât şi ca artist, să muncesc mai mult, să fiu din ce în ce mai dedicată şi să fac muzică.

Îmi doresc ca melodia Alcohol You să ajungă cât mai sus, să fie la fel de apreciată şi de publicul din străinătate şi, de ce nu, votată la Rotterdam.

Am emoţii foarte mari, dar sunt constructive şi mă ajută să pregătesc show-ul pentru Eurovision 2020, să pot ajunge prin tot ceea ce transmit cât mai aproape de oameni”, a spus Roxen, imediat după anunţarea rezultatului, relatează Libertatea.

„Știu că ați avut toți favorita voastră și unora nu vi s-a îndeplinit dorința. Eu am dat tot ce am putut pentru fiecare piesă și am încercat să vă fac mândri și mă bucur pentru tot.

Vă sunt recunoscătoare pentru susținere și vă mulțumesc”, a mai spus Roxen, imediat după anunțarea piesei câștigătoare. Întrebată de prezentatori, solista a recunoscut apoi că piesa ei preferată chiar era Alcohol You.

Cine este Roxen?

Roxen s-a născut în Cluj şi cântă de la vârsta de doar 7 ani. A participat la numeroase competiții muzicale şi a ştiut dintotdeauna că va urma o carieră în acest domeniu.

Are deja două piese în topurile muzicale ale momentului: You dont love me featuring Sickotoy şi Ce-ţi cântă dragostea, care sunt difuzate în heavy rotation, atât de radiourile din România, cât şi de televiziunile de specialitate.

Foto: Instagram

Citește și:

Mihai Trăistaru, super atac la Roxen, reprezentanta României la Eurovision. Ce spune despre artistă?

Cum își condimentează Alina Pușcaș și soțul ei viața de cuplu după 5 ani de relație și 3 copii?

Securitatea prințului Harry și a lui Meghan Markle nu va mai fi asigurată de guvernul canadian

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete