A făcut șase copii și și-a dorit mai mult. O femeie a născut octupleți și acum crește singură 14 copii

Când ai un copii, ca părinte nu te poți plictisi. De fapt, nu prea ai timp să te plictisești. Fie că ești ocupat să-i îndeplinești nevoile de bază, fie că faci diverse activități, timpul trece foarte repede. Micuții ne umplu viețile cu atât de multe emoții diferite și, cu siguranță, au super abilitatea de a-și ține părinții ocupați.

O mamă a 14 copii, Nadya Suleman, are această bucurie multiplicată de peste 10 ori, iar povestea ei oferă oamenilor o adevărată varietate de sentimente. Natalie Denise Suleman (născută Nadya Denise Doud-Suleman) este cunoscută în mass-media sub numele de Octomom.

Acest lucru se datorează faptului că a dat naștere primilor octupleți supraviețuitori în ianuarie 2009. De atunci, ea a câștigat atenția internațională și acum există chiar și un termen, “Suleman Octuplets”, care descrie acest fenomen.

Femeia i-a conceput pe octupleți și pe cei 6 copii mai mari ai săi prin fertilizare in vitro (FIV). Înainte de momentul în care octupleții au intrat în familia ei, Suleman avea deja 6 copii.

Femeia își dorea mai mulți copii în viața ei

Suleman a început tratamentele de fertilizare in vitro la vârsta de 21 de ani, în 1997. Ea a fost supravegheată de Dr. Michael Kamrava pe tot parcursul procesului. În 2001, a dat naștere primului ei fiu, Elijah, iar în 2002, i-a urat bun venit primei ei fiice, Ameerah.

Femeia nu s-a oprit din tratamentele de fertilizare in vitro și, ulterior, a mai avut încă 3 sarcini, din care au rezultat încă 2 fii, Joshua și Aidan, și un set de gemeni, Calyssa și Caleb. După toate procedurile, Suleman a avut în total 6 copii: 4 fii și 2 fiice. Dar mama nu s-a oprit aici și, în 2009, a decis să facă un alt pas.

A da naștere la octupleți a fost un adevărat act de eroism

În 2009, Nadya Suleman a susținut că i-au rămas 6 embrioni de la tratamentele anterioare de fertilizare in vitro. Ea dorea ca toți embrionii rămași să fie transferați în uterul ei deodată. A fost o decizie foarte curajoasă și provocatoare, deoarece, în mod normal, femeilor de vârsta ei li se transferă maximum 3 embrioni.

nadya-suleman-octupletiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Când, în cele din urmă, a născut octupleți, a devenit o senzație mediatică internațională. Cu toate acestea, opinia publică a avut și reacții negative, iar Suleman a început chiar să primească amenințări. Mama dorea să își întrețină în mod independent copiii și plănuia să se întoarcă la școală pentru a-și termina masteratul în consiliere.

Atunci, Nadya Suleman și-a împărtășit experiența maternității într-un interviu.

„Nu dorm prea mult, dar sunt obișnuită cu asta. Odată ce unul dintre copii se trezește, se trezesc toți. În unele nopți nu dorm deloc sau doar o jumătate de oră. În nopțile bune, pot dormi până la 2 ore întregi. Cea mai lungă perioadă în care nu am dormit este de 72 de ore. Este greu, dar continui să merg mai departe cu viața mea și încerc să fiu cea mai bună mamă pe care o pot fi”, a povestit Nadya Suleman, potrivit Bright Side.

În prezent, mama eroină este foarte fericită alături de cei 14 copii și a obținut un contract pentru un reality show în Marea Britanie. Fiind ocupată cu copiii ei, ea împărtășește actualizări pe Instagramul ei și postează fotografii care sunt destul de amuzante.

După ce au văzut fotografiile tuturor copiilor ei, oamenilor nu le vine să creadă cât de repede cresc. Nadya Suleman nu obosește niciodată să îi laude în toate modurile posibile. Cu ocazia celei de-a 47-a aniversări, în iulie 2022, femeia a topit inimile fanilor, arătând cât de grijulii sunt copiii ei. Ea a sărbătorit ziua specială cu toți cei 14 copii ai săi, iar câțiva dintre cei mai mici dintre ei și-au surprins mama cu un tort de casă, gogoși și lasagna.

„Asta este tot ceea ce contează pentru mine, familia și dragostea pe care o avem unul pentru celălalt”, a mai spus ea, potrivit sursei citată mai sus.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate