A crezut că e răcită, dar s-a infectat cu COVID-19! Theo Rose are coronavirus pentru a doua oară. Primele declarații

Theo Rose a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că este infectat cu coronavirus. Cântăreața a crezut inițial că e răcită, dar apoi a făcut pestul pentru COVID-19 care a ieșit pozitiv. 

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Tânăra artistă a făcut public și testul PCR pe care l-a făcut noaptea trecută. Este pentru a doua oară când vedeta se îmbolnăvește din cauza acestui virus perfid. „Zilele trecute nu m-am simțit prea bine. Am simțit că mă ia o răceală, drept urmare am stat acasă, cu scopul de a face o pauză vocală pentru a putea onora cântările de săptămâna asta. Aseară am făcut un test rapid, care a ieșit pozitiv. La orele 3:00 ale dimineții am plecat să mă testez la o secție de testare pcr non-stop.

Astăzi am primit rezultatul, care este pozitiv. Va aduc asta la cunoștință, pentru că ar fi fost o perioada cu multe evenimente, poate ultima atât de plină din acest sezon și ar fi fost extraordinar atât pentru mine cât și pentru trupa mea să le putem onora. Mă simt ok, din fericire simptomele nu diferă cu mult față de cele din luna noiembrie, de anul trecut, pentru că da, am mai fost infectată o dată. Îmi cer scuze față de oamenii care mă așteptau să le cant și mă bucur totodată că am acționat la timp și nu am îmbolnăvit pe nimeni. Aveți grijă de voi și de ai voștri!', a scris în mediul online cântăreața.

Credea că e răcită

Artista a declarat în urmă cu aproximativ două zile că a luat pastile pentru că ea credea că este răcită. Theo Rose spunea că va urma un tratament și va face pauză două zile, fără să știe că era infectată din nou cu COVID-19.

„Făceam astăzi mișto de răceală și am zis că am fentat-o, că am luat pastile zilele astea și că nu m-a mai luat. Da, m-a luat. Dar Dumnezeu m-a ajutat și am terminat ultima cântare și am pauză două zile. N-o să mai vorbesc două zile. O să iau tratament, o să iau aerosoli și ne vedem. E ca dracu. Mi s-a sucit și piciorul pentru că am călcat prost', a povestit Theo Rose pe Instagram.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete