A cheltuit 30.000 de euro pentru a-și acoperi corpul cu tatuaje. Cum arată Kerstin Tristan acum

A cheltuit 30.000 de euro pentru a-și acoperi corpul cu tatuaje. Cum arată Kerstin Tristan acum

De la un singur tatuaj a ajuns să aibă întreg corpul colorat și acoperit cu diverse picturi și figurine. Kerstin Tristan e femeia care și-a acoperit întreaga siluetă cu desene permanente. A cheltuit aproximativ 30.000 de euro.

 

Kerstin Tristan e un fost model german care în urmă cu ani de zile a hotărât că vrea să-și transforme trupul într-o operă de artă. A găsit un artist foarte priceput și l-a rugat să-i tatueze tot ce i-a trecut prin minte, scrie rtv.net.

Primul tatuaj a fost unul strălucitor pe braț. Ulterior, a început să-și facă și altele. 30.000 de euro a cheltuit pentru pasiunea aceasta a ei. Astfel, aceasta a devenit celebră în întreaga lume. Pe Facebook are peste 5.000 de urmăritori, dar pe Instagram are peste 160.000 de fani.

Toți sunt uimiți de felul în care arată, mai ales că pozează în diverse ipostaze, cu foarte puține haine pentru a lăsa la vedere tatuajele colorate. Kerstin Tristan are diamante, fluturi și flori ca tematică principală pentru tatuaje. La o poză de pe Instagram aceasta adună și zeci de mii de aprecieri.

„Mi-am sacrificat toate economiile pentru ele. Am investit între 30.000 și 35.000 de euro pe tatuaje. Pur și simplu am vrut doar să încerc ceva nou. Trăim cu toții o singură dată și m-am gândit că la vârsta mea trebuie să vină ceva real. Când mă uit în oglindă, văd o pajiște frumoasă', a declarat Kerstin Tristan pentru presa internațională.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri